Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31mrt 2021
Loop er niet voor weg, maar ...wandel er naar toe!

Annette Oppenberg / Solve !t Counseling & Coaching
Voorhout

Ga je door een moeizame periode heen? Laat dit een start zijn voor een nieuw begin! Door niet voor je gevoel weg te lopen maar er met mij naar toe te wandelen, help ik je ontdekken welk verlangen er schuil gaat onder datgene waar je mee worstelt.

Loop er niet voor weg...maar wandel er naar toe

Heb je gevoelens van pijn, verdriet,  schuld, schaamte, zelftwijfel, neerslachtigheid, eenzaamheid, onvrede of onrust? Allemaal tekenen dat er iets aan de hand is met je. We bewegen ons er wat graag van af en zoeken afleiding. Maar wat als je gevoel je iets influistert? Je iets duidelijk wilt maken? Een essentiële boodschap voor je heeft? Wat doe je dan? Loop je er van weg? Of wandel je er met mij naar toe?

Als coach begeleid ik al jaren mensen als jij op weg naar een blijer gevoel. Grote eisen hebben ze niet...ze willen voelen dat ze leven! Dat ze waardevol zijn en goed genoeg zijn.

Tijdens een wandeling loop ik met je mee terwijl jij je hart lucht. Door met aandacht en compassie naar je te luisteren, begrijp ik waar de kern van de ‘pijn’ zit. Met mijn kennis en ervaring help ik jou op weg naar dat wat je ten diepste verlangt.

Naar je gevoel luisteren en het verlangen eronder begrijpen is de start naar een nieuw begin. Wil je dit graag? Bel of mail me voor een afspraak.

Wandel je liever niet en vind je het fijner om binnen af te spreken? Dat is ook mogelijk in mijn knusse praktijk.

Het is goed voor jou te weten dat alles wat gedeeld wordt, tussen ons blijft. Mocht jij na de wandeling kiezen voor een coachingstraject, zal dit als een vrijblijvend gesprek zonder kosten worden beschouwd.

 

 

Informatie

31 mrt 2021 | Andere datum en tijd mogelijk
14.00 - 16.00
50,00 Individuele sessie

Waar?

Solve !t Counseling & Coaching
Bergamolaan, 11
2215 TH Voorhout

Loop er niet voor weg, maar ...wandel er naar toe!