Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31mrt 2021
Vrouwen Reading Healing (op iedere dag van de week op afspraak mogelijk)

Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom

Een Vrouwen Reading Healing brengt je in contact met de vrouw die je in wezen ben. Je komt in contact met je oorspronkelijke energie als vrouw en je energie gaat weer stromen. Na afloop voel je je ontspannen. Je bent van harte welkom!

Een Vrouwen Reading Healing brengt je in contact met de vrouw die je in wezen bent. Tijdens de reading kom je in contact met je oorspronkelijke energie. We kijken samen waar de energie minder stroomt en wat je in jouw leven meer ruimte wil geven. Door de reading word je uitgenodigd om je energie als vrouw van nu in eigendom te nemen. Je krijgt helderheid over jouw doelen als vrouw. En inzicht in hoe jij jouw pad als helende en creërende vrouw kunt lopen. Je ontvangt een healing op jouw oorspronkelijke vrouwelijke energie.

Zijn er andere thema's in jouw leven die aandacht vragen en/of wil je helder krijgen waar je nu staat in je leven maak dan een afspraak voor een energie-reading. Tijdens de reading maak ik contact met jouw wezenlijke energie, jouw essentie. Je krijgt antwoord op wat nu belangrijk voor je is en waar jij nu behoefte aan hebt. Door hier helderheid over te krijgen breng je de energie in je lijf en in je leven weer in beweging. Je doel en/of thema is duidelijk. Na afloop voel je je ontspannen. 

Je bent van harte welkom!

Ook geef ik individuele (familie-)opstellingen, natuurcoachingsessies en coach-sessies binnen of buiten.

 

Informatie

31 mrt 2021
13.30 - 15.
80,00 1,5 uur

Waar?

Hillegom

Hillegom

Contact

Vrouwen Reading Healing (op iedere dag van de week op afspraak mogelijk)