Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14mrt 2021
Manifestatie KlimaatAlarm Hillegom


Hillegom

Overal in het land wordt op zondag 14 maart voor het klimaat de noodklok geluid. Ook bewoners van De Bollenstreek willen zich laten horen en aandacht vragen voor de klimaatcrisis. Doe je mee?

 

HET KLIMAAT WACHT NIET!

WIJ WILLEN EEN EERLIJK EN DAADKRACHTIG KLIMAATBELEID!

 

Oproep voor het klimaat!   

Overal in het land wordt op zondag 14 maart voor het klimaat de noodklok geluid.

Ook bewoners van De Bollenstreek willen zich laten horen en aandacht vragen voor de klimaatcrisis.

Daarom wordt iedereen uit de Bollenstreek uitgenodigd om op zondag 14 maart

om 14.00 deel te nemen aan een vreedzame en coronaproof manifestatie. Dat wil zeggen, wij hanteren de corona maatregelen. We staan op 1,5 meter afstand en dragen mondmaskertjes. We zingen niet, maar mogen wel geluid of muziek maken allicht. Verzin een goede slogan, neem een leuke spandoek mee of doe iets anders artistiekst.

 

Locatie: Martinuskerk - Hoofdstraat 27A

Het roer moet om en wij verwachten niets minder dan dat de overheid toeziet dat bedrijven zelf betalen voor de klimaatschade en niet van ons belastinggeld, wat de klimaatcrisis juist in stand houdt. Dit is het moment om te kiezen voor  duurzame oplossingen en een eerlijke leefbare samenleving voor iedereen! Het is aan ons, de burgers, om onze stem te laten horen. Kies 17 maart voor de toekomst van onze Aarde, kies voor klimaat!

Zorg dat je erbij bent!

 

Wij luiden de noodklok voor het klimaat

Door heel Nederland luiden we samen de noodklok voor het klimaat op zondagmiddag 14 maart om 15.00.

Een belangrijk moment om te markeren en om aandacht voor te vragen. De coronacrisis staat momenteel in het midden van onze belangstelling, wat begrijpelijk is. Toch is het in ons aller belang dat we de klimaatcrisis, minstens zo belangrijk, in onze overwegingen meenemen als we op 17 maart mogen gaan stemmen. De Coronacrisis is niet het enige waar onze stemkeuze op gebaseerd zou moeten zijn. Want die gaat voorbij en dan dient de klimaatcrisis zich weer volop aan, en die vraagt een langetermijnvisie. Baseer daarom uw stem straks niet alleen op de aanpak van de coronacrisis, maar ook op de aanpak van de klimaatcrisis. Dit is het moment voor Nederland om het tij te keren en vaart te maken met de omslag naar een duurzame samenleving.

#KiesKlimaat!

Manifestatie Klimaatalarm

Informatie

14 mrt 2021
14.00 - 15.00

Waar?

Martinuskerk
Hoofdstraat 27a
Hillegom

Manifestatie KlimaatAlarm Hillegom