Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25feb 2021
Gratis kennismaking - 25 feb - 25 maart

Marlene - Zense Coaching voor de hoogsensitieve vrouw
Noordwijk

In de kennismaking maken we kennis en kijk ik met je wat ik voor je kan betekenen. Waar loop je tegen aan? Is je wens je meer ontspannen te voelen, rust en meer verbinding met jezelf of anderen? Wil je jouw hoogsensitiviteit verder ontdekken?

Op een laagdrempelige wijze kunnen we online kennismaken. We kijken wat ik voor jou, als hoogsensitieve vrouw, kan betekenen. 

Is je wens je meer ontspannen voelen, rust en meer verbinding met jezelf? Wil je jouw hoogsensitiviteit verder ontdekken? Onderzoeken of je ook een high sensation seeker bent of hoe je gewend bent geraakt om met je gevoeligheid om te gaan? Is die wel zo effectief. Is het nodig om het op deze manier te blijven doen? Wat als je zo blijft leven zoals je nu doet? Kijk je dan echt blij terug over 5 jaar? Voor jezelf, voor je relatie, voor je kinderen? 

Of ga jij van je hoogsensitiveit jouw kracht maken. Dat het geen last of struggle meer is maar dat je precies weet wat jij moet doen om in je kracht te blijven en deze ook nog eens te vergroten. Dat jij ten alle tijden je rust kunt vinden en dat jij jezelf op plek 1 zet. Dat alles om je heen gaat mee veranderen.

Informatie

25 feb 2021 t/m 25 mrt 2021 | Op afspraak, je kunt een berichtje sturen naar marlene@zensecoaching.nl. Kijk op www.zensecoaching.nl voor meer informatie.
9.00 - 15.00
0,00 In de kennismaking maken we kennis en kijk ik met je wat ik voor je kan betekenen. Waar loop je tege
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?

Live & Online
Lindenplein 6
Noordwijk

Contact

Gratis kennismaking - 25 feb - 25 maart