12mrt 2021
In verbinding met jezelf, ook met anderen! workshop Opstellingen (ook individueel mogelijk op afspraak)

LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen

Vanuit een stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid verbinden met de ander. Hoe is het met jouw ZelfLiefde en SamenLiefde? Wat houd je nu nog tegen om werkelijk jezelf te zijn, ook bij anderen? Bang voor afwijzing? Wijs jezelf niet langer af! I

 

Herken, erken, ontmantel oude patronen in jou en in je relaties met anderen. Bevrijd je van hoe het hoort of moet en vind weer de weg naar de Liefde. Wijs jezelf niet langer af, en daarbij de ander ook niet. Stop met aanpassen, inhouden of andere manieren van vechten of vluchten in relaties. Leer weer:

 

  • Vanuit je hart verbinden met de ander
  • Authentiek zijn
  • Respectvol omgaan met jezelf én met anderen
  • Verschillend durven zijn
  • Elkaar in waarheid, in Liefde ontmoeten
  • Je plek innemen
  • Vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke wijsheid

We gaan met een groep aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen. Deze werkvorm is gebaseerd op Voelen en Ervaren en zorgt voor diepe transformatie. We maken een reis van ons hoofd naar ons hart. Want leven vanuit je hoofd… daar is nog nooit iemand gelukkig van geworden!

SamenLiefde ervaren we in alle relaties met anderen, dat hoeft niet persé een liefdesrelatie te zijn. We maken de weg vrij voor de Liefde!

Daar is ook een beetje moed voor nodig. Nog nooit meegedaan met Opstellingen en vind je het een beetje spannend? Bel gerust voor een telefonische kennismaking met mij en mijn LiefdeWerk.

 

Praktisch

Jouw bijdrage € 49 incl btw (incl thee en lekkers), na betaling is je deelname definitief

Aanmelden via www.liefdewerker.nl

13.30-17.00u (hou rekening met evt uitloop tot 17.30u)

Zeer grote werkruimte in het voormalige ABN/AMRO-gebouw aan het Lindenplein in Noordwijk-Binnen.

 

Liever individueel

Ja, wil je aan de slag met de Liefde, maar dan liever individueel? Maak een afspraak voor een individuele Opstelling. Mail angela@liefdewerker.nl of app 06 22329846. Meer informatie vind je op www.liefdewerker.nl.

 

Over Angela Roelen en LiefdeWerk

Angela Roelen heeft van de Liefde haar werk gemaakt. Sinds 2014 begeleidt ze volwassenen en jongeren in ZelfLiefde en SamenLiefde met Coaching en Opstellingen, individueel en in groepen. Voor het intuïtieve werken met Opstellingen is LiefdeWerk dé plek in de Bollenstreek.

Daarnaast interviewt Angela mensen over de Liefde in haar eigen podcast 'Hoe is het met de Liefde?' en schrijft ze over de Liefde. Haar bundeltje LiefdeWerk verschijnt binnenkort. Op haar website www.liefdewerker.nl lees je meer over haar en haar LiefdeWerk en kun  je lezen én luisteren over de Liefde. Laat je inspireren én herinneren aan wie je werkelijk bent... Liefde! We mogen thuiskomen...

 

 

Informatie

12 mrt 2021
13.30 - 17.00
49 incl thee en lekkers

Waar?

LiefdeWerk
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

In verbinding met jezelf, ook met anderen! workshop Opstellingen (ook individueel mogelijk op afspraak)