05mrt 2021
Zelf-Gezondheid | Systemische kijk op gezondheid met behulp van paarden

PLEQUE | Leonique van Tol
Lisserbroek

PLEQUE biedt een natuurlijke ruimte waar échte ontmoetingen plaatsvinden om de verbinding met onszelf, elkaar en de natuur fundamenteel te herstellen. Een plek waar jij je plek terugvindt. Op deze dag staan vragen over je eigen gezondheid centraal.

"Het leven stroomt door mij heen. Het overkomt me niet, het leven is er voor mij."

Het geeft telkens signalen en belangrijke levenslessen. Dat vraagt van ons om deze signalen met open mind, hart en wil serieus te nemen. Een van de belangrijkste signaaldragers is ons eigen lichaam, waarin dit wordt uitgedrukt in ziektes of symptomen. Ook hiermee toont zich het leven zelf, in ons.

Vanuit systemisch perspectief zijn symptomen informatiedragers en oplossingen voor iets dat mogelijk nog niet gezien of erkend is. Een boodschap die om ont-wikkeling vraagt.

Ervaar jij terugkerende patronen of klachten in je lichaam?

In deze workshop onderzoeken we de onderstroom van ziekte en symptomen. We volgen de signalen opdat de achterliggende boodschap ontvangen kan worden. Onze systemische begeleiding in combinatie met de reactie van de paarden ondersteunen je hierbij. Zij zijn altijd aangesloten op het energetische weten van de kudde en wat daarin aan het licht kan komen. Zo kan er weer een gezonde dynamiek ontstaan en komt er ruimte voor verbinding met de zelfherstellende vermogens.

De begeleiding van deze dag is in handen van Leonique (PLEQUE) en Annemieke Hijink (Hijink&Zo). Wij hebben elkaar ontmoet in de ontwikkeling van het werken met paarden als systemische coach. De gezamenlijke interesse in het -anders- kijken naar gezondheid komt bij elkaar in deze workshop.

Informatie

05 mrt 2021
10.00 - 15.30
250,00 incl. btw / excl. btw bij zakelijk factuuradres
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

PLEQUE
Turfspoor 213
2165 AW Lisserbroek

Contact

Zelf-Gezondheid | Systemische kijk op gezondheid met behulp van paarden