30mei 2021
Equi-valentie | Balans tussen hoofd, hart en buik met de wijsheid van de paardenkudde

PLEQUE | Leonique van Tol
Lisserbroek

PLEQUE biedt een natuurlijke ruimte waar échte ontmoetingen plaatsvinden om de verbinding met onszelf, elkaar en de natuur fundamenteel te herstellen. Een plek waar jij je plek terugvindt. Deze dag gaat over de balans tussen hoofd, hart en buik.

Balans tussen hoofd-hart-buik met de wijsheid van de kudde. Een samenwerking tussen ZWAVE! & PLEQUE.

Deze dag is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar innerlijke rust en balans in een buitenwereld die momenteel vol zit met angst en polarisatie. Meer dan ooit worden we uitgenodigd om onze innerlijke leiding te versterken en ons grotere bewustzijn aan te boren. Tijdens deze dagworkshop laten we je zelf ervaren hoe je balans vindt in jezelf en hoe je ruimte maakt voor je innerlijke stem en wijsheid.

Basis voor die balans is de beweging van je hoofd naar je hart, het centrum van je innerlijke wijsheid. Want wanneer je meer vanuit je hart kunt leven, kun je ook beter naar je innerlijke stem luisteren.

Frank en Anita van ZWAVE! begeleiden je daarin met krachtige, inspirerende oefeningen en meditaties. (zwave-weesp)

In een ontmoeting met de mini-paardenkudde van PLEQUE geeft Leonique je de mogelijkheid om ‘in tune’ te komen met de natuurlijke wereld en haar vibratie. Paarden maken contact met jou in je natuurlijke essentie. In hun bijzijn kun je ervaren hoe het is om ‘verhaalloos’ te worden en samen te vallen met wie je van nature bent. Je zult dan opmerken dat er een bewustzijn in jezelf zit dat heel ruim en stil is. Waar je intuïtie en hart-energie alle ruimte krijgt. (pleque)


Opgeven of meer informatie? Stuur een email!
 

Informatie

30 mei 2021
10.00 - 17.00
249,00 incl. btw / excl. btw bij zakelijk factuuradres
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

PLEQUE
Turfspoor 213
2165 AW Lisserbroek

Contact

Equi-valentie | Balans tussen hoofd, hart en buik met de wijsheid van de paardenkudde