Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25feb 2021
Ondernemen met gevoel, vanuit je Hart! Online workshop Opstellingen voor Nieuwetijds Ondernemers

LiefdeWerk / Angela Roelen
Online

Deze nieuwe tijd vraagt om authentiek bezield ondernemerschap. Vanuit het hart, met vertrouwen in je intuïtie, flow en joy. Breng je verlangen weer in het vizier! Samen met collega-ondernemers werk je energetisch aan je bedrijf. Ook voor starters.

Ondernemen met vertrouwen in je intuïtie, flow en joy!

Hoe sta jij in je werk? Waarom ben je ooit begonnen met je bedrijf? Wat was jouw verlangen hierin? Hoe geef je dat verlangen nu concreet vorm? Laat je je afleiden, waardoor je van je pad afraakt?

Deze online workshop brengt je helemaal terug naar je gevoel. Terug naar de basis, het verlangen in je hart. We maken met het bijzondere werken met Opstellingen dat verlangen weer zichtbaar én voelbaar.
Ook dat wat je afleidt van je pad, de hobbels onderweg, brengen we in beeld. Door het aan te kijken en te doorvoelen, maak je weer contact met je innerlijke wijsheid.
Van binnen, in je hart, weet je namelijk precies wat je nodig hebt. Precies! Niet in je hoofd, nee, in je hart. Bij het handen en voeten geven aan dat verlangen, kun je natuurlijk prima gebruik maken van je hoofd. Het hoofd dus in dienst van je hart.

Zo breng je verdieping in je ondernemerschap in deze tijd, die vraagt om werkelijk bezield te leven, dus ook te ondernemen. Zodat het klopt bij jou. Authentiek. Met vertrouwen in je intuïtie, flow en joy.

 

Voor wie

Voor wie energetisch wil werken aan zijn bedrijf. Een workshop Opstellingen is Voelen en Ervaren, waardoor er werkelijk iets aangeraakt wordt in je en daarmee verandert. Speciaal voor coaches en therapeuten, maar ook andere ondernemers die in deze nieuwe tijd ánders willen gaan ondernemen. Ook startende ondernemers zijn van harte welkom om mee te doen.

 

Praktisch

Aanmelden via angela@liefdewerker.nl, www.liefdewerker.nl.

Online, via Zoom. Ontmoet zo ook andere collega’s in gedeeld verlangen.
Max 8p.
Zorg voor papier en potloden/pen naast je beeldscherm (nee, je hoeft niet te kunnen tekenen:))
Bijdrage: € 25 incl btw. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je per mail de Zoomlink.

 

Liever individueel?
Ja, wil je dit, maar wil je liever individueel aan de slag? Maak dan een afspraak voor een individuele Opstelling. Dat kan online, maar ook live in mijn praktijk in Noordwijk. Mail angela@liefdewerker.nl, dan prikken we een dag en tijd. Ik ontmoet je graag.

Informatie

25 feb 2021
19.30 - 21.00
25

Waar?Online

Contact

Ondernemen met gevoel, vanuit je Hart! Online workshop Opstellingen voor Nieuwetijds Ondernemers

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk / Angela Roelen
06mrt
Wandeling
Wandeling in Liefde
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Al wandelend ontmoeten we onszelf en elkaar.
LiefdeWerk
Centra voor Bewustwording
Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!
LiefdeWerk
Noordwijk
Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie! Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!
LiefdeWerk / Angela Roelen
05mrt
Cursus
Live Cursus in Wonderen (10 bijeenkomsten)
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Er zijn vele wegen die naar de Liefde leiden. De Cursus in Wonderen is er 1 van. We gaan met een groep aan de slag met het boek, dat een échte cursus is, met dagelijkse oefeningen. Een spirituele leerweg in de Liefde. Live in Noordwijk.
LiefdeWerk
Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
LiefdeWerk
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
LiefdeWerk / Angela Roelen
12mrt
Workshop
In verbinding met jezelf, ook met anderen! workshop Opstellingen (ook individueel mogelijk op afspraak)
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Vanuit een stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid verbinden met de ander. Hoe is het met jouw ZelfLiefde en SamenLiefde? Wat houd je nu nog tegen om werkelijk jezelf te zijn, ook bij anderen? Bang voor afwijzing? Wijs jezelf niet langer af! I
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!