Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

07apr 2021
Leefstijlprogramma pH vitaal

pH vitaal
Lisse

Een gezonde(re) leefstijl draagt bij aan een vitaal en energiek leven! Je hebt minder kans op zogenaamde welvaartsziekten en ondersteund hiermee je immuunsysteem! Aan de slag met: Voeding - beweging - ontspanning - zingeving

Een gezonde(re) leefstijl draagt bij aan een vitaal en energiek leven!

Je hebt minder kans op/of vermindering van zogenaamde welvaartsziekten zoals Diabetes type 2, te hoge cholesterol en hoge bloeddruk. Ook helpt het je mee om je immuunsysteem goed te laten functioneren. Dat is wel zo fijn in deze tijd, waarin (nieuwe) virussen de kop op steken!

We gaan aan de slag met o.a. voeding, beweging, ontspanning en zingeving. Je krijgt informatie en we gaan deze informatie in de praktijk toepassen, zodat je het direct kan ervaren. En natuurlijk is er de kracht van de groep waarbinnen  ervaringen gedeeld kunnen worden en tips uitgewisseld. 

Daarnaast zijn er mooie extra's zoals:

  • Petra Meiburg - Natuurcoach en Jennifer Hordijk - Inbalance Mindfulness verzorgen beide een onderdeel in het programma
  • 1 persoonlijk consult 

De duur van het programma is 7 maanden. Hierdoor is er tijd om de informatie tot je te nemen, te doen,  te ervaren en eigen te maken zodat het onderdeel van jouw leefstijl wordt!

 

 

Informatie

07 apr 2021 | 7 maanden iedere 1ste en 3de woensdag van de maand
9.00 - 10.30
450,00 Vroegboek korting tot 15 februari € 395,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

De Loft Lisse
Heereweg 345
2161 CA Lisse

Leefstijlprogramma pH vitaal