Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29mrt 2021
Vrouwen ademcirkel

Michelle Caseley & Essie Rademakers
Noordwijkerhout

De Verbonden ademsessie is een manier om ruimte te creëren in je lichaam, je hoofd en je gevoel. Deze tijd nodigt ons uit om meer in het Nu te zijn en de Verbonden ademsessies zijn een hele mooie manier om daar ruimte voor te scheppen.

Vrouwen Ademcirkel. 

Een Verbonden Ademcirkel in de bedding van vrouwenenergie.

Verbonden Ademen is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat er geen pauzes meer zijn tussen de in- en uitademing. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). Michelle en Essie zorgen voor een veilige bedding, waarin er ruimte is om oude pijn en stress los te laten.

In deze tijd, waarin we met veel verandering te maken krijgen en waar veel in ons wordt geraakt, is de Verbonden ademsessie een manier om ruimte te creëren in jouw lichaam en daarmee ook in jouw hoofd en gevoel. Deze tijd nodigt ons uit om meer in het nu te zijn en de Verbonden ademsessies zijn een hele mooie manier om daar ruimte voor te scheppen.

Zowel Essie als Michelle hoeden beiden hun eigen Vrouwencirkels. Michelle in haar praktijk Soul Balance in Sassenheim, Essie in Noordwijkerhout bij Healjezelf.

De avond start om 17.30 uur en eindigt rond 20.00 uur. De inloop is vanaf 17.15 uur. De energie uitwisseling voor deze cirkel is 25 euro. Opgave kan via Essie op 0612699905 of via Michelle . 


Wij heten je van harte welkom!


Essie en Michelle

 

Informatie

29 mrt 2021
17.30 - 20.00
25,00

Waar?

Healjezelf
Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Vrouwen ademcirkel