Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14jan 2021
Jongerencafé Zingeving & Spiritualiteit 16-23jr

LiefdeWerk
Noordwijk

Ben je zoekend? Loop je vast in bestaande systemen? Veel thuis? Vind je het leuk anderen te ontmoeten? Ben je nieuwsgierig? Van harte welkom in het jongerencafé!

Het is niet alleen maar corona-tijd, we zitten in een veranderende tijd. Tijd voor jou, als jongere, om te doen wat klopt voor jou, wat jou zin geeft. De wereld heeft je nodig. Dus blijf niet in je schulp gekropen, in isolement, verbind je met andere jongeren!

Passend bij deze nieuwe tijd start dit nieuwe jongerencafé. We ontmoeten elkaar in het pop up café aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen (oude ABN/AMRO-gebouw).

We leven in een veranderende tijd, waar veel gevoelige jongeren zich niet thuis voelen. En vastlopen in studiekeuze, alleen maar online studeren, veel thuiszitten en wel weten wat ze niet willen, maar nog niet wat ze wél willen. Juist deze gevoelige jong volwassenen zijn onze lichtwerkers van de toekomst. Ja, jij ook!

 

  • Ben je zoekend?
  • Loop je vast in bestaande systemen?
  • Vind je het leuk anderen te ontmoeten?
  • Ben je nieuwsgierig?

Van harte welkom in het jongerencafé!

Naast ontmoeten en verbinden, kijken we wat er aan interesses zijn in de groep. Ik beschik over een uitgebreid netwerk van mensen die zich bezighouden met zingeving en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Graag nodig ik iedere keer iemand uit, die jullie inspireert! Met één rode draad: zingeving en spiritualiteit én afgestemd op jullie.

AANMELDEN:
Mail: angela@liefdewerker.nl of app Angela 06 22329846
Info: www.liefdewerker.nl
Op het laatste moment toch komen? App!

Het café is gratis en alcoholvrij. Ik schenk thee en er is lekkers bij.

Loop je vast in je gevoelens en emoties en wil je liever individueel ontdekken wie je bent en wat je wilt? Maak dan een afspraak voor een coaching traject. Mail angela@liefdewerker.nl voor een gratis kennismaking.

Informatie

14 jan 2021
16.00 - 18.00
Gratis

Waar?

LiefdeWerk
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk

Contact

Jongerencafé Zingeving & Spiritualiteit 16-23jr

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk
Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
LiefdeWerk
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
LiefdeWerk/Angela Roelen
22jan
Training
ZelfLiefde! Opstellingen met een groep (4 vrijdagen) - WORDT VERZET
LiefdeWerk/Angela Roelen
Noordwijk
Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!
LiefdeWerk
Centra voor Bewustwording
Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!
LiefdeWerk
Noordwijk
Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie! Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!
LiefdeWerk / Angela Roelen
27jan
Spreekuur
Loop je vast in je gevoelens, emoties? Veel in je hoofd? Iedere woensdag gratis inloopspreekuur!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk
Loop je vast in je gevoelens en emoties? Of vooral in je hoofd? In deze veranderende tijd komt veel naar boven! Iedere woensdag van 9-10 gratis inloopspreekuur bij ervaren levenscoach.
LiefdeWerk/Mirjam en Angela
10feb
Healing Circle: Verbind je met je hart! Start 4 bijeenkomsten
LiefdeWerk/Mirjam en Angela
Noordwijk
Samen zijn in een circle en met een compassievol hart elkaar helen. Je leert werken met energie, je intuïtie volgen, je zintuigen verscherpen. We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en werken met je hart. Laat je verwonderen!