Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19jan 2021
gratis mini reading party via Zoom (iedere dag op afspraak)

Doelbewust Leven / Andrea Spanjer
Online via Zoom

Bij een gratis mini reading licht ik een tipje van de sluier op van de unieke blauwdruk van de deelnemers aan de party, waarin de uitdagingen, talenten en doelen van het Zielsplan staan.

Het numerologie systeem dat ik gebruik is een al 5.000 jaar oud Hebreeuws systeem. Ook in de 21e eeuw staat het klaar om antwoord te geven op vragen als; “wie ben ik, wat kom ik hier doen, welke uitdagingen, talenten en doelen heb ik in dit leven?”.

Aan de hand van je (geboorte) naam en de resonanties en trillingen die daar bij horen, geef ik je een strikt persoonlijk numerologie advies. Je ontvangt een blauwdruk van jouw unieke talenten, uitdagingen en levensdoelen.

Een bijzonder gespreksonderwerp met bijvoorbeeld je vriendinnen of zussen! Bekijk, vergelijk en bespreek met elkaar de uitkomsten van ieders reading. De onthullingen maken duidelijk waarom jullie je zo met elkaar verbonden voelen en waarin jullie elkaar kunnen versterken. Als er knelpunten zijn in relaties (tussen bijv. man/vrouw, moeder/dochter/ zussen) kan de reading inzicht geven en helend werken.

Wil jij met jouw dierbaren (max. 3 personen) een bijzondere middag of avond beleven? Met drie personen duurt de Zoom meeting ongeveer een uur. Via de link in het blok Contact geef je je voorkeur aan voor een datum en tijdstip met vermelding van de geboortenamen van alle deelnemers. Ik laat dan snel iets van me horen.

Informatie

19 jan 2021 | Elke dag in januari mogelijk op afspraak (via contactformulier op website of mail aan info@doelbewustlevencoach.nl)
14.00 - 15.00
0,00 voor een mini reading party. Prijs voor een individuele volledige reading is € 111,-. Zie website.
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 3 deelnemers.

Waar?Online via Zoom

Contact

gratis mini reading party via Zoom (iedere dag op afspraak)