10feb 2021
Healing Circle: Verbind je met je hart! Start 4 bijeenkomsten

LiefdeWerk/Mirjam en Angela
Noordwijk

Samen zijn in een circle en met een compassievol hart elkaar helen. Je leert werken met energie, je intuïtie volgen, je zintuigen verscherpen. We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en werken met je hart. Laat je verwonderen!

HEALING CIRCLE

Verbind je met je hart! Samen helen we onszelf, elkaar, de aarde.

Dit is alweer de 4e Healing Circle. Wauw, wat is er veel gebeurd in de afgelopen keren. Prachtig hoe we met elkaar thuiskomen in ons hart.

Door met een compassievol hart intenties neer te zetten, creëer je een genezend veld, dat een zeer positief effect heeft op ons systeem. Oude pijnen worden opgeruimd, we herinneren onze heelheid. Door dit met een groep te doen komt er veel energie vrij, een veld dat genezend werkt, een veld van oneindige mogelijkheden.

Als het hoofd en hart samenkomt, dus coherent is, maak je meer contact met je intuïtie en zet je je zintuigen op scherp. Als je los komt van jezelf en je eigen problemen en voor de ander bezig bent, kan er voor jou heling ontstaan. Dus step out of your way and into your heart!

We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en werken met je hart. Laat je verwonderen!


19.30u inloop

19.45 start healing circle
21.00u sluiting

We komen samen. Komen aan in ons lichaam, in ons hart. Met beweging/meditatie, waarna we in een cirkel werken met hartintentie. Daarna delen we wat er bij ieder gebeurt en vooral ook wat het heeft gedaan voor degene ín de cirkel. Een cirkel om thuis te komen in je hart én daarin gezien worden. Thuiskomen....

 

DEELNAME

Je schrijft je in voor 4 circles.
Jouw bijdrage voor 4 circles: € 50
Data: 10, 17, 24 februari en 3 maart

Aanmelden via www.liefdewerker.nl.

We ontmoeten je graag in Café De Liefde van LiefdeWerk aan het Lindenplein 6 in Noordwijk (voormalige ABN/AMRO).

De healing circles worden organiseerd door Mirjam Elfering en Angela Roelen (LiefdeWerk). Beiden opgeleid en ervaren in energetisch werken (sjamanisme, energy clearing, opstellingen).

Informatie

10 feb 2021 | Overige data: 17, 24 februari en 3 maart.
19.30 - 21.00
50 voor 4 bijeenkomsten

Waar?

LiefdeWerk
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk

Contact

Healing Circle: Verbind je met je hart! Start 4 bijeenkomsten

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk
Centra voor Bewustwording
Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!
LiefdeWerk
Noordwijk
Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie! Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!
LiefdeWerk / Angela Roelen
27jan
Spreekuur
Loop je vast in je gevoelens, emoties? Veel in je hoofd? Iedere woensdag gratis inloopspreekuur!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk
Loop je vast in je gevoelens en emoties? Of vooral in je hoofd? In deze veranderende tijd komt veel naar boven! Iedere woensdag van 9-10 gratis inloopspreekuur bij ervaren levenscoach.
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!
LiefdeWerk/Angela Roelen
22jan
Training
ZelfLiefde! Opstellingen met een groep (4 vrijdagen) - WORDT VERZET
LiefdeWerk/Angela Roelen
Noordwijk
Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!
LiefdeWerk
Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
LiefdeWerk
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!