Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11dec 2020
Yoga Nidra

Yoga Centrum Voorhout
Voorhout

Leer je diep te onstpannen door een Yoga Nidra serie te volgen, of gewoon als losse workshop als dat beter bij je past. Deze workshop wordt iedere maand gegeven dus je kan instromen wanneer je wilt!

Met Yoga Nidra gaat je systeem (lichaam en denken) in een soort diepe, droomloze slaap met tegelijk een helder bewustzijn en een spoor van verbinding met je omgeving. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, bereik je een trance-staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam afneemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Yoga Nidra is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je door een gestructureerde meditatie heen praat. Het doel? Een moeiteloze staat van zijn en een hoger bewustzijn bereiken. Het is dan ook niet een actieve techniek die je moet leren of oefenen, iedereen kan het!

Komende data: vrijdag 2 oktober, 6 november en 11 december
De workshops starten altijd om 20.00 uur!

Kosten:
Voor 4 workshops: 45 euro (een half jaar geldig, exclusief de vakantie en niet persoonsgebonden)
per losse workshop: 13 euro

Meenemen: soepele kleding, extra dekentje of campingmatje. Er zijn yogamatten, voldoende kussentjes en een aantal dekens voor toedekken in de studio aanwezig.

Informatie

11 dec 2020 | 14 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni
19.30 - 20.45
15,00 4 rittenkaart voor 50 euro

Waar?

Centrum Jade
Nijverheidsweg 12
2215MH Voorhout

Contact

Yoga Nidra