14jan 2021
Eet en beweegtraining 'Fit & Fijn!' voor kinderen van 8-12 jaar

VitalbyFood / Anneke
Katwijk eo

Heeft je kind weinig zelfvertrouwen, overgewicht en / of is je kind veel met eten bezig? Dan is deze groepstraining iets voor jouw kind! De training is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar en bestaat uit 6 bijeenkomsten van een uur.

Samen met mijn collega Colinda vd Horst geef ik onder de naam "In balans met An & Co" verschillende trainingen voor kinderen.

De trainingen worden in kleine groepjes gegeven, maximaal 8 kinderen. Zodat er meer persoonlijke aandacht is voor je kind. Spelenderwijs leren staat centraal, met een positieve insteek een een vleugje humor. 

In deze training gaan de kinderen verder ontdekken wie ze zijn, wat ze goed kunnen, wat oa voeding doet voor je lijf en hoofd, leren omgaan met gevoelens en wat hen helpt als ze het moeilijk hebben.

Ieder kind krijgt een eigen werkboek. Aan de hand van de verschilllende onderwerpen worden spelletjes en opdrachten aangeboden. Ouders ontvangen na elke bijeenkomst een hand-out met de lesinhoud zodat ze de lijn van de training kunnen volgen en het kind verder  kunnen ondersteunen. Na afronding van de training ontvangen ouders een uitwerking van wat hun kind allemaal heeft geleerd met daarin tips & adviezen verwerkt.

De intakes vinden een week voor de start van de training telefonisch plaats. De locatie waar de training plaatsvindt wordt doorgegeven tijdens de intake.

We hopen uw kind te mogen verwelkomen en weer het zelfvertrouwen te geven wat een kind zo hard nodig heeft.

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn site. Opgeven kan telefonisch of per mail.

Informatie

14 jan 2021 t/m 18 feb 2021 | Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 uur. Voor ouders zal er aansluitend aan de laatste les een oudermiddag plaatsvinden waarin ze kunnen zien wat hun kind geleerd heeft.
16. - 17.
200,00

Waar?

Volgt na opgave

Katwijk eo

Eet en beweegtraining 'Fit & Fijn!'  voor kinderen van 8-12 jaar