13dec 2020
Crossroad, tweedaagse training communicatie en het hart verbinden

Moon's farm en Go for Grow
Noordwijk

Praktische diepgaande tweedaagse training. Hart en hoofd worden verbonden. Coaching, sjamanisme, breathwork, meditatie, delen met anderen en krachtig doorpakken op jou weg. Voor iedereen die inzicht wil krijgen welke weg te bewandelen!

Zin in een uitdaging met jezelf ?Op dit moment is er voor veel mensen onrust, binnen werk of binnen je gezin. Je weet dan soms niet welke richting je op wilt,
je kan veel werkdruk ervaren, balans kwijt zijn, communiceert niet meer duidelijk, energielek, slecht slapen en piekeren,
heel veel creatieve ideeën hebben en maakt het niet af?Herken jij je hierin?

Je staat op een kruispunt en wilt een andere afslag nemen. Wat heb je nodig om dat te doen? Welke talenten? Welke tools kun je inzetten? Twee hele mooie dagen waarbij je vanuit jouw eigen kracht aan het werk gaat om zo jouw mooiste leven te creëren op een magische plek in Noordwijk.

Crossroad gaat zorgen voor verbinding tussen hart en hoofd, meditatie, coaching, gesprekstechnieken, een lezing, adem-oefeningen, transformatie, krachtig en praktisch. Je eigen ” reis” plannen en ook daadwerkelijk er mee aan de slag kunnen gaan. En… oefeningen om mee naar huis te nemen!

Gegeven door Gemma Oude-veldhuis van Go for grow. Een gevestigde naam in het bedijfsleven die met haar enthousiasme en kennis iedereen in beweging krijgt en Esther van Wijnen-Formanek, Sjamanistisch healer en teacher die je als geen ander mee naar binnen krijgt zodat je echt mag gaan voelen. Twee krachtige vrouwen die hun tools met jou willen delen om te zorgen dat je weer verder kunt op jouw weg!

Informatie

13 dec 2020 t/m 14 dec 2020
9..30 - 16.30
425,00

Waar?

Moon's farm
Leeweg 14
2203LD Noordwijk

Contact

Crossroad, tweedaagse training communicatie en het hart verbinden