08jan 2021
ZelfLiefde! - kom groeien in Liefde in een groep! (training 4 vrijdagen)

LiefdeWerk
Noordwijk

Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!

ZelfLiefde - training LiefdeWerk

Terug naar een stevige basis!

Wil jij groeien in Zelfvertrouwen, Zelfacceptatie en Zelfwaardering?

* Krijg inzicht in de overlevingsstrategieën die je hebt ontwikkeld als kind
* Leer nu anders omgaan met je gevoelens en emoties
* Voel weer wat klopt voor jou!
* Word weer je eigen beste vriend/vriendin, die jou troost, liefheeft, stimuleert in plaats van kleineert en bekritiseert

ZelfLiefde geeft een stevige basis om gezonde verbindingen aan te gaan in je werk en in je relaties. Daar is niets egoïstisch aan. Het betekent dat je vanuit volheid het leven kunt leven, anderen werkelijk kunt ontmoeten, onvoorwaardelijk. Voorbij pleasen en ploeteren. Hallo Jij!

Samen

In deze training groeien we samen, leren we samen, inspireren we samen, eten we samen. We maken gebruik van de groepsenergie, dat zorgt voor herkenning en helpvol en steunend kan zijn. En ook... gewoon leuk!

Voelen & ervaren

We starten de dag met ‘aankomen’, voelen wat er op dat moment leeft in jou én het uitspreken van een intentie voor de dag. We richten ons op het verlangen, de energie van het hart en laten ons licht op ons Zijn schijnen. Samen ontspannen, in flow, terug naar de essentie, die liefde is. Met meditatie, mooie oefeningen met het hart, onze ikken ontdekken met coaching en laten ontvouwen wat bedoeld is met opstellingen in liefde.

Het worden vooral praktische trainingsdagen, veel voelen & ervaren. Dat beklijft zoveel beter dan erover praten! Aan het eind van de dag blikken we terug op onze intentie. Je leert oefeningen, methodieken, waardoor je juist ook tussen de trainingsdagen én erna jezelf voelt verruimen in bewustzijn, steeds meer thuiskomend bij en in jezelf.

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is.... Dat is LiefdeWerk.

Praktisch

We komen 4 vrijdagen samen van 10.00-16.00u. Neem je eigen lunchpakketje mee, voor een vega zelfgemaakte soep zorg ik graag . We zijn in een sfeervolle ruimte in Noordwijk aan het Lindenplein 6. De ruimte is groot genoeg om samen te komen rekening houdend met de corona maatregelen.

Data: 8, 15, 22 en 29 januari 2021
Bijdrage: € 360 voor 4 dagen, inclusief een individuele kennismaking

 

Ik ben ervaren levenscoach en opsteller (naast inspirator Bewust Bollenstreek). Vragen? Weten of dit past bij waar je nu staat in het leven? Neem gerust contact met me op: 06 22329846. Of loop binnen tijdens het wekelijks gratis spreekuur op woensdagen van 9-10u.

Heb je interesse, maar kun je deze data niet? Maak een afspraak voor een individueel traject of hou de agenda in de gaten voor de volgende training ZelfLiefde.

Informatie

08 jan 2021 | Andere data: 15, 22 en 29 januari
10.00 - 16.00
360 voor 4 dagen, incl individuele kennismaking

Waar?

LiefdeWerk
Lindenplein 6
2201 JN Noordwijk

Contact

ZelfLiefde! - kom groeien in Liefde in een groep! (training 4 vrijdagen)

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk
06dec
Workshop
Zelfliefde! Ja, ik wil een leven dat klopt voor mij! Workshop Opstellingen
LiefdeWerk
Noordwijk
Wat klopt voor jou? Wat wil je wél? Zorg dat het leven vóór je gaat werken! Aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen, maken we ruimte voor de Liefde! De Liefde die je bént!
LiefdeWerk
04dec
Film
Bijzondere Filmavond: As it is in Heaven
LiefdeWerk
Noordwijk
Samen kijken we een film die ons inspireert om authentiek te leven, ieder op zijn eigen manier. Als we dat kunnen eren, kunnen we ons van daaruit ook verbinden met elkaar. En creëren we de hemel op aarde….. As it is in Heaven!
LiefdeWerk
11dec
Theater
WORDT VERZET: Tijn Touber & Binkie Touber met Time Bender Experience
LiefdeWerk
Noordwijk
Een unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal. Met diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen, verrijkende inzichten en verstillende songs.
LiefdeWerk
18dec
Spirituele bijeenkomst 'Vorige Levens' met medium Marja
LiefdeWerk
Noordwijk
We leven in een tijd van transformatie. Van oud naar nieuw. Wat heeft een van jouw vorige levens je nú te vertellen? Medium Marja doet helderziende waarnemingen, die je mee kunt nemen bij de start van het nieuwe jaar.
LiefdeWerk
16dec
Workshop
Anders omgaan met gevoelens en emoties
LiefdeWerk
Noordwijk
Boos, blij, angstig, gefrustreerd? Mag alles er zijn zoals het is? Of blijf je jezelf afwijzen? Groei in zelfliefde! Leer anders omgaan met je gevoelens en emoties. Maak weer verbinding met jezelf én met anderen.
LiefdeWerk
Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
LiefdeWerk
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!
LiefdeWerk
11dec
Concert
'Let it be' muziek/meditatieconcert Dennis Kivit in De Muze
LiefdeWerk
Noordwijk
Heerlijk ontspannen in je stoel, met je ogen dicht en je mee laten nemen door de warme stem van Dennis Kivit, de bijzondere inleidingen bij de mooiste songs van The Beatles en van zijn nieuwe cd Hartkracht. Ga het nieuwe jaar vreugdevol tegemoet!
LiefdeWerk
Centra voor Bewustwording
Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!
LiefdeWerk
Noordwijk
Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie! Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!