Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16jan 2021
Relatiecursus Houd Me vast, twee zaterdagen van 9 tot 18 uur

Praktijk MenS in Relatie / A4 Gezinstherapie
Hillegom

Relatie-cursus HOUD-ME-VAST (EFT) Voor diepere emotionele verbondenheid met je partner. Jullie krijgen handvatten om negatieve patronen te stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen.

De Houd Me Vast relatiecursus wordt op vele plaatsen in Nederland gegeven. Zo ook al een aantal jaren bij ons in de Duin- & Bollenstreek.

Onderaan dit bericht vindt u onze e-mailadressen en tel. nummers voor meer informatie.

Hoewel de relatiecursus voor alle stellen geschikt is, is de relatiecursus van 16 en 30 januari 2021 vooral bedoeld voor stellen met kinderen. 

Andere cursusdata 2021 volgen. 

Wanneer: op de zaterdagen 16 en 30 januari 2021 (en 1 terugkomochtend à 3 uur) naar het EFT-model van dr. Sue Johnson. Tijd: 9:00-18:00 uur.

Mogelijke reden(en) om deel te nemen aan de Houd me vast relatiecursus: 

- De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. En dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt elkaar uit het oog verliezen, of ruzie krijgen over hoe je dingen aanpakt. Je kunt je alleen voelen, onzeker, of het gevoel krijgen alsof je het nooit goed kan doen. Het lukt niet altijd om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Het ‘jonge gezin’ is zo’n belangrijke fase en er wordt een bodem wordt gelegd voor de volgende generatie. 

- Je bent wat langer bij elkaar en telkens stuit je op bekende, vastzittende patronen. Dit kan je welbevinden overschaduwen. Het kan verwijdering tussen jou en je partner veroorzaken. Het kan je doen twijfelen. Kortom, je hebt er beiden last van en je zou dit willen veranderen of je zou meer zicht willen hebben op, waarom dit gebeurt. 

Informatie

16 jan 2021 t/m 30 jan 2021 | twee zaterdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur
09.00 - 18.00
650,00 prijs is per stel incl btw, lunch en een werkboek

Waar?

Praktijk Mens in Relatie
Marconistraat 14D
2181AK Hillegom

Relatiecursus Houd Me vast, twee zaterdagen van 9 tot 18 uur