Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25nov 2020
Individuele opstelling (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)

Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom

Individuele opstelling over een thema of vraag die nu speelt in jouw leven.

Individuele opstelling over een thema of vraag die nu speelt in jouw leven. Ook on-line mogelijk!

Loop je vast, kom je blokkades tegen, vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen. Door te kijken naar je familiesyteem kan er veel duidelijk worden over waar de energie niet of minder stroomt in het systeem. Het kan zijn dat jij een bepaalde verantwoordelijkheid draagt in dit systeem of dat je niet op je eigen plek staat in het geheel. Hierdoor lukt het niet om vrij-uit te leven. 

Door een opstelling breng je de energie weer in beweging. Waardoor je je na afloop helderder voelt en het makkelijker wordt om jouw doelen te bereiken in het leven. Je hebt inzicht en je voelt je meer ontspannen.

Ook bied ik natuurcoachingsessies, inspiratiewandelingen, reading en healing aan om helderheid te krijgen over jouw vragen. Dit doe ik zowel binnen als buiten in de natuur.

Voor Bewust Bollenstreek organiseer ik de gratis Bewust Bollenstreek Wandelingen. Iedere maand wordt de wandeling begeleid door een andere enthousiaste professional van Bewust Bollenstreek. Kijk voor actuele data in de agenda.

Informatie

25 nov 2020
10.00 - 11.30
80,00

Waar?

Hillegom

Hillegom

Contact

Individuele opstelling (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)