30nov 2020
Gratis intake gesprek voor de individuele training Levensinitiaties. Op iedere dag en tijd af te spreken

Hart van Jade
Lisse

Wij leven in een tijd vol uitdagingen. Voel jij onrust en/ of angst? Ben je veel aan het piekeren? Deze training rekent af met wat je belemmert en werkt ondersteunend om vol energie, vertrouwen en plezier in het leven te staan! Intake gratis!

Training Levensinitiaties: Wil je leren om op een lichtere manier om te gaan met de uitdagingen in het leven? Voel je de behoefte om jezelf en het leven beter te leren kennen? Dan is deze training voor jou. De Levensinitiaties geven je een nieuwe gebruiksaanwijzing, lichtheid en rust vanuit een combinatie van westerse psychologie en oosterse filosofie. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de bron, vanuit wie je in essentie werkelijk bent.

De vier uitdagingen
In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van emoties, gedachten, boosheid en vergeving. En met de vraag: 'Waarom ben ik hier op aarde?' Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven: binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin. De Levensinitiaties is een training die bestaat uit een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. De cursus maakt je bewust van je gedrag en leert je om meer te handelen vanuit jouw essentie en kracht. Iedere sessie geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je praktische tools aan om zelf toe te passen in het dagelijks leven. 

Wil jij weten of deze training bij jou past, maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek. Dit kan het hele jaar door datum en tijd in overleg, ook in de avond en op de zaterdagen mogelijk! 

Je bent welkom!  

Informatie

30 nov 2020 t/m 31 dec 2020
00.00 - 00.00
395,00 Vrijblijvend gratis intake gesprek, aansluitend 4 sessies van 2 uur per keer

Waar?

Hart van Jade
Zwaluwstraat, 28
2162GA Lisse

Gratis intake gesprek voor de individuele training Levensinitiaties. Op iedere dag en tijd af te spreken