11dec 2020
WORDT VERZET: Tijn Touber & Binkie Touber met Time Bender Experience

LiefdeWerk
Noordwijk

Een unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal. Met diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen, verrijkende inzichten en verstillende songs.

Ik verwacht een grote groep bezoekers, die helaas niet terecht kan in het theater binnen de geldende maatregelen. Ik heb daarom met Tijn en Binkie afgesproken dat we het evenement verzetten naar het nieuwe jaar. Zodra de datum definitief door kan gaan, wordt dat bekend gemaakt. We hopen in februari. 

 

Time Bender Experience

Diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen, verrijkende inzichten en verstillende songs. Zo is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie nemen je in twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs en de uitdagingen van de huidige tijd. Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal. 

 

Over Tijn Touber en Binkie Touber

Tijn: "Mijn passie is om je via alle mogelijke (kunst)vormen te herinneren aan je diepste oorsprong en je inzichten en oefeningen te geven die je terugbrengen naar je oorspronkelijke natuur van licht, liefde en overvloed."

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Na het muzikale avontuur met de succesvolle band Lois Lane, legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling. Tijn schreef 7 boeken over zijn innerlijke avonturen, waaronder Spoedcursus Verlichting en Time Bender. 

Samen met zijn partner Binkie organiseert hij Time Bender Events, Game of Life Concerten, Sound Healings, Stilte Retraites en Meditatie Cursussen.

Wil je meer lezen over Tijn Touber en Binkie Touber? Kijk dan op www.tijntouber.com/nl

 

Over LiefdeWerk

Dit evenement wordt georganiseerd door Angela Roelen van LiefdeWerk.

"Met mijn liefdewerk wil ik graag mensen herinneren aan hun natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat doe ik met Opstellingen (individueel en in groepen), Coaching en het organiseren van Bijzondere Evenementen in de Bollenstreek. Deze evenementen staan altijd in teken van De Liefde. Ik ben blij dat Tijn en Binkie Touber weer JA hebben gezegd om naar de Bollenstreek te komen. Ze hebben eerder in de Soefitempel in Katwijk een prachtig verbindende middag neergezet, waar de bezoekers diep door geraakt werden. Ik kijk verlangend uit naar 11 december in De Muze!"


Alleen?

De bijzondere evenementen van LiefdeWerk hebben een sfeer van openheid en verbinding. Je zult je niet alleen voelen, een gesprek ontstaat al gauw. Ook zijn er altijd gastvrouwen aanwezig, die je aan kunt spreken. Voel je welkom!

 

PROGRAMMA:

19.30u Ontspannen inloop. Fijn om anderen te ontmoeten!

20.00u Start programma (zonder pauze)

22.00u Napraatcafé in de foyer

22.30u Sluiting

 

PARKEREN

Parkeren is mogelijk op het naast gelegen Wantveld. In Noordwijk geldt betaald parkeren op ma t/m zo van 09.00- 21.00 uur. De eerste twee uur betaalt u € 1,00 per uur, daarna € 2,00 per uur. Er is ook een dagkaart beschikbaar van € 7,50.

Informatie

11 dec 2020 | Inloop 19.30u, start programma 20.00u!
19.30 - 22.00
25

Waar?

De Muze
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk

Contact

WORDT VERZET: Tijn Touber & Binkie Touber met Time Bender Experience

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk
16dec
Workshop
Anders omgaan met gevoelens en emoties
LiefdeWerk
Noordwijk
Boos, blij, angstig, gefrustreerd? Mag alles er zijn zoals het is? Of blijf je jezelf afwijzen? Groei in zelfliefde! Leer anders omgaan met je gevoelens en emoties. Maak weer verbinding met jezelf én met anderen.
LiefdeWerk
08jan
Cursus
ZelfLiefde! - kom groeien in Liefde in een groep! (training 4 vrijdagen)
LiefdeWerk
Noordwijk
Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!
LiefdeWerk
Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
LiefdeWerk
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
LiefdeWerk
18dec
Spirituele bijeenkomst 'Vorige Levens' met medium Marja
LiefdeWerk
Noordwijk
We leven in een tijd van transformatie. Van oud naar nieuw. Wat heeft een van jouw vorige levens je nú te vertellen? Medium Marja doet helderziende waarnemingen, die je mee kunt nemen bij de start van het nieuwe jaar.
LiefdeWerk
04dec
Film
Bijzondere Filmavond: As it is in Heaven
LiefdeWerk
Noordwijk
Samen kijken we een film die ons inspireert om authentiek te leven, ieder op zijn eigen manier. Als we dat kunnen eren, kunnen we ons van daaruit ook verbinden met elkaar. En creëren we de hemel op aarde….. As it is in Heaven!
LiefdeWerk
06dec
Workshop
Zelfliefde! Ja, ik wil een leven dat klopt voor mij! Workshop Opstellingen
LiefdeWerk
Noordwijk
Wat klopt voor jou? Wat wil je wél? Zorg dat het leven vóór je gaat werken! Aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen, maken we ruimte voor de Liefde! De Liefde die je bént!
LiefdeWerk
Centra voor Bewustwording
Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!
LiefdeWerk
Noordwijk
Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie! Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!
LiefdeWerk
11dec
Concert
'Let it be' muziek/meditatieconcert Dennis Kivit in De Muze
LiefdeWerk
Noordwijk
Heerlijk ontspannen in je stoel, met je ogen dicht en je mee laten nemen door de warme stem van Dennis Kivit, de bijzondere inleidingen bij de mooiste songs van The Beatles en van zijn nieuwe cd Hartkracht. Ga het nieuwe jaar vreugdevol tegemoet!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!