Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22okt 2020
Individuele workshop: Als je niet blij bent met je zelfbeeld (andere data mogelijk)

Solve !t Counseling & Coaching
Voorhout

Wil jij graag positiever over jezelf denken? Maakt jouw zelfbeeld je onzeker, angstig, klein? In deze persoonlijke, individuele workshop zet je een belangrijke stap in je zelf-ontwikkeling...terug naar je kern en in je kracht.

Als je wordt geboren, ben je puur en helemaal intact. Daarna heb je in je leven te maken met invloeden van buitenaf die je vormen. Er ontstaan ingesleten denk-en gedragspatronen. Deze hielpen je om je staande te houden. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven, is er een zelfbeeld ontstaan. Je hebt (onbewuste) overtuigingen aangenomen over jezelf waardoor jij nu op een bepaalde manier met jezelf omgaat. Is dit liefdevol, begripvol, opbouwend? Of eerder afbrekend omdat je delen van jezelf bent gaan afkeuren/afwijzen?

Met een individuele workshop van 2,5 uur werken wij jouw huidige zelfbeeld uit en het effect dat dit op je leven heeft. Daarna werken wij aan jouw nieuwe zelfbeeld. Hoe wil jij jezelf zien? Wie wil je zijn? Hoe ziet je leven er dan uit?

We maken gebruik van een groot schoolbord waarop alles uitgewerkt wordt. Met afstand kijken en voelen helpt je om verbanden te zien en inzicht te hebben in je eigen ontwikkeling tot nu toe. Een belangrijk onderdeel van de workshop is begrip en vergeving hebben voor jezelf. Je hebt jezelf moeten beschermen en je hebt 'onbewust' een mechanisme uitgekozen dat voor jou het beste werkte om je veilig te voelen. Ditzelfde mechanisme kan je nu in de weg zitten als je verlangt naar verbinding, intimiteit, openheid, vertrouwen, respect, je vrij voelen, jezelf zijn...

Het resultaat is een positief en waarachtig zelfbeeld van wie jij werkelijk bent. Een workshop om je te inspireren blij te zijn met jezelf en vanuit je kern te leven!

 

 

 

 

 

Informatie

22 okt 2020 | Andere datum en tijd mogelijk
14.00 - 16.30
80,00 Individuele workshop

Waar?

Praktijk aan huis
Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Individuele workshop: Als je niet blij bent met je zelfbeeld      (andere data mogelijk)