Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02okt 2020
Individuele opstelling rondom thema Vrouw Zijn (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)

Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom

Wil jij je vrouwelijke energie weer voelen stromen? Wil je leven als de vrouw die jij oorspronkelijk bent? Wil je leven vanuit je verlangen? Kom ontdekken wat een opstelling jou hierin laat zien, voelen en ervaren.

Wil jij je vrouwelijke energie weer voelen stromen? Wil je leven als de vrouw die jij oorspronkelijk bent? Wil je leven vanuit je verlangen?

Kom ontdekken wat een familie-opstelling jou hierin laat zien en voelen. Op intuïtieve wijze begeleid ik jou tijdens de ceremonie die een opstelling is.

Krijg inzicht in waar je blokkades hebt, waar je weerstand voelt, waar je je inhoudt en aanpast. Met een opstelling rondom dit thema krijg je helderheid over jouw leven nu als vrouw. Je neemt je eigen plek in.

Heb je vragen rondom andere thema's? Boek dan een opstelling rondom dit thema.

Loop je vast, kom je blokkades tegen, vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen? Door te kijken naar je familiesyteem kan er veel duidelijk worden over waar de energie niet of minder stroomt in het systeem. Het kan zijn dat jij een bepaalde verantwoordelijkheid draagt in dit systeem of dat je niet op je eigen plek staat in het geheel. Hierdoor lukt het niet om vrij-uit te leven. 

Door een opstelling breng je de energie weer in beweging. Waardoor je je na afloop helderder voelt en het makkelijker wordt om jouw doelen te bereiken in het leven. Je hebt inzicht en je voelt je meer ontspannen.

Ook bied ik natuurcoachingsessies, inspiratiewandelingen, reading en healing aan om helderheid te krijgen over jouw vragen. Dit doe ik zowel binnen als buiten in de natuur.

 

Informatie

02 okt 2020
10.00 - 11.30
80,00 1,5 uur

Waar?

Hillegom

Hillegom

Contact

Individuele opstelling rondom thema Vrouw Zijn (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)