Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08nov 2020
Workshop 'Mandala Dot Art Paneel'

Reconnect your Heart
Leiden

Tijdens deze creatieve DAG kun je ervaren hoe rustgevend het dotpainten van een Mandala is. Schilderen in stippen brengt je terug bij jezelf en zet je helemaal in het NU. Kom en ervaar wat dotpainten met jou doet. Dag inclusief uitgebreide lunch.

Tijdens deze belevenis DAG zul je ervaren dat het dotpainten van een mandala niet alleen rustgevend is, maar ook inzicht in jezelf kan bieden. Het is een creatief proces, waarin het onderbewustzijn wordt aangesproken. 

Mandalas zijn prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen. Het woord mandala stamt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: ‘magische cirkel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking. Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU. Op zondag 8 november ben je van harte welkom in Yogacentrum Leidse Hout om dit zelf te ervaren en je eigen mandala paneel te creëren op een rond zwart paneel (30cm). Na een ontvangst met thee/koffie & lekkers en een korte introductie, leer je hoe ik de verf meng, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier met de door jou gekozen kleuren, ga je aan de slag op je houten paneel. Rond 12:30 uur onderbreken we onze creatieve bezigheden voor een uitgebreide homemade lunch. 

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Informatie

08 nov 2020
10.00 - 16.00
100,00 Incl. paneel (30cm), 4 dot art verfcontainertjes, thee & lekkers, uitgebreide lunch én goodiebag

Waar?

Yogacentrum Leidse Hout
Groene Maredijk 100
2334 CT Leiden

Contact

Workshop 'Mandala Dot Art Paneel'