Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22sep 2020
Een ander zelfbeeld, een ander gevoel (elke dag mogelijk)

Solve !t Counseling & Coaching
Voorhout

Wil jij graag positiever over jezelf denken? Meer verbinding hebben met jezelf èn met anderen? Meer intimiteit beleven, gewoon vaker blij zijn? Ingesleten denk-en gedragspatronen zijn wisselbaar! Pak de regie terug en verander je zelfbeeld blijvend.

Wanneer je wordt geboren, ben je puur en op je kwetsbaarst. Daarna heb je in je leven te maken met invloeden van buitenaf die je vormen. Er ontstaan ingesleten denk-en gedragspatronen. Deze hielpen je om je staande te houden. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven, is er een zelfbeeld ontstaan. Je hebt (onbewuste) overtuigingen aangenomen over jezelf waardoor jij nu op een bepaalde manier met jezelf omgaat. Is dit liefdevol, begripvol, opbouwend? Of eerder afbrekend omdat je delen van jezelf bent gaan afkeuren/afwijzen?

Met een individuele workshop van 2,5 uur werken wij jouw huidige situatie uit en het effect dat dit op je leven heeft. Daarna werken wij aan jouw nieuwe zelfbeeld. Hoe wil je zijn? Hoe ziet je leven er dan uit? Waar verlang je naar?

Ik maak gebruik van een groot schoolbord waarop alles uitgewerkt wordt. Met afstand kijken en voelen helpt je om verbanden te zien en inzicht te hebben in je eigen ontwikkeling tot nu toe. Het eerste doel is om begrip te voelen voor jezelf. Je hebt jezelf moeten beschermen en je hebt 'onbewust' een mechanisme uitgekozen dat voor jou het beste werkte om je veilig te voelen. Ditzelfde mechanisme kan je nu in de weg zitten als je verlangt naar verbinding, intimiteit, openheid, vertrouwen, respect, je vrij voelen, jezelf zijn...

Het tweede doel is helder hebben wie jij bent in alle vrijheid. Vervolgens de stappen om dit te bereiken. Zo geef je richting aan je leven en kom je thuis bij jezelf.

 

 

 

 

 

Informatie

22 sep 2020 | Datum en tijd in overleg
00.00 - 00.00
80,00 Individuele workshop

Waar?

Praktijk aan huis
Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Een ander zelfbeeld, een ander gevoel   (elke dag mogelijk)