Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06okt 2020
Mindful Leren Leven in het hier en nu

JKtransformatiecoaching
Hillegom

Doe je mee met de allermooiste innerlijke reis die je kunt maken?.Jezelf helen van oude ballast en belemmeringen. Het is nu de tijd om los te laten. Ik leer je verschillende mindfulness oefeningen en meditaties aan. Opnieuw verbinden met je hart.

Doe je mee met de allermooiste innerlijke reis die je kunt maken?.Jezelf helen van oude ballast en belemmeringen. Het is nu de tijd om los te laten. In 10 avonden leer ik je verschillende mindfulness oefeningen en meditaties aan om ontspannen in het hier-en nu te leven.En je opnieuw te verbinden met de kracht van je hart.

Ik voel in wat er leeft binnen de groep en pas daar de oefeningen op aan. Als je al ervaring met mediteren hebt kun je ook deelnemen.Je pakt op wat voor jou belangrijk is in het moment. Ik werk met verbinding via het hoger zelf ( I AM presence) van de deelnemers. Ik ben een Mahatma healer ( alle stralen van de bron) en eindig elke avond met een groepshealing. De muziek die ik bij de oefeningen gebruik is de hoog frequente muziek van Frits Eveleens.

Ik ben een ervaren coach en werk in mijn praktijk voor levenspadbegeleiding. Een master in organisatiecoaching bepaald om groepen te begeleiden in gedragsmatige veranderingsprocessen.Van harte welkom!

Informatie

06 okt 2020 t/m 16 feb 2021 | dinsdagavond 6+20 oktober, 3+17 november,1+15 december, 5+19 januari, 2+16 februari
19.30 - 19.30
15,00 per avond van 19.30 21.00 uur

Waar?

JKtransformatiecoaching
Eigen praktijk: Mesdaglaan 213 te Hillegom
2182SK Hillegom

Mindful Leren Leven in het hier en nu