Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26nov 2020
Webwerken

Buro Noort
Lisse

Wil je lekker rustig, begeleid in een groepje van gemotiveerde mede-ondernemers werken aan je website? Kom dan naar “Webwerken”, 1 dagdeel lang werken onder begeleiding aan het up-to-date houden van je site, het publiceren van je blogs enzovoorts!

Heb jij een Wordpress website die verouderd raakt en aan verbetering toe is? Worstel jij met de mogelijkheden van wordpress, krijg je stress als je moet inloggen of net bent ingelogd? Ben je op zoek naar handige functies die je site verbeteren? Of wil je een stok achter de deur om nu eindelijk eens dat bericht te publiceren, die blog te schrijven of de verouderde informatie op je site bij te werken.

WEBWERKEN – Elke laatste donderdag van de maand!

Als jij je herkent in één van deze vragen, kom dan naar het dagdeel “Webwerken”: een dagdeel lang rustig, in kleine groep (max. 8 man) werken aan je website. Niet alleen krijg je direct hulp als je vastloopt, ook werk je samen met andere collega-ondernemers, die ook werken aan het verbeteren van hun onderneming. Met elkaar verbinden, leren van en met elkaar!

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Deze cursus staat onder begeleiding van Kees Noort, WordPress Developer. Met meer dan 10+ jaar dagelijkse ervaring in WordPress ken ik alle ins- en outs van dit pakket. Jouw vragen zou ik je dus zeker bij moeten kunnen helpen!

INSCHRIJVEN

Aarzel dus niet en schrijf je nu in. Stuur prangende vragen vooraf in via info{at}buronoort zodat ik me kan voorbereiden en nog meer tijd heb voor vrije ondersteuning.

Graag tot ziens!

Informatie

26 nov 2020
13.00 - 17.00
50,00

Waar?

De Loft Lisse
Heereweg 345
2161 CA Lisse

Webwerken