08okt 2020
Pientere Peuters

Talentbegeleiding 't Vlindertje
Rijnsburg

Pientere peuters is bedoeld voor kinderen met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar worden toegelaten. De groep is geschikt voor ondernemende peuters die het leuk vinden om samen nieuwe dingen te ontdekken en leren.

Pientere Peuters is bedoeld voor kinderen met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar worden toegelaten. De groep is geschikt voor ondernemende peuters die het leuk vinden om samen nieuwe dingen te ontdekken en te leren. In principe zal de de groep op donderdag zijn, bij meer interesse voor een andere dag kan er eventueel geschoven worden.

De bedoeling is dat een kind alle 5 de bijeenkomsten aanwezig is. U koopt dan ook een rittenkaart van 5 keer, waarbij de kosten 20,00 euro per bijeenkomst zijn. Uiteraard is het geen probleem als er een keer overgeslagen moet worden, u behoudt dan het recht op een andere bijeenkomst. Per bijeenkomst werken we met een thema. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen

Vooraf vindt er een telefonische intake plaats, zodat ik vast enige informatie over uw kind heb, voordat we met elkaar aan de slag gaan.

Bij interesse of vragen, kunt u mailen of bellen

Informatie

08 okt 2020 | Donderdag 8, 15 en 29 oktober en 5 en 11 november
9.00 - 11.30
20,00 Kosten zijn 20,00 euro per bijeenkomst. Er wordt een 5- rittenkaart afgenomen.

Waar?

Talentbegeleiding ’t Vlindertje
Bankijkerweg 63A
2231 MH Rijnsburg

Contact

Pientere Peuters