Leven vanuit de liefdevolle rust in jezelf | Noordwijk

Devalaya is de naam van mijn yogapraktijk, het betekent tempel, hemel, of daar waar God of Godin huist. 

Dru yoga, de krachtige, vloeiende vorm van yoga die ik geef, heeft als basis de hatha yoga. Ze legt een groot accent op de stilte in jezelf. Kalme bewegingen roepen weinig weerstand op en zorgen dat je spanning kunt loslaten, er komt meer energie in het lichaam vrij en deze kan vrijelijk stromen. 

Het doel van Dru yoga is dat je je leven beter kunt managen, een oefenterrein voor het dagelijkse leven, als je bijvoorbeeld zachter en rustiger leert bewegen, kun je milder naar jezelf worden en daarmee ook naar anderen. Je leven verandert als je aandachtiger wordt.

Mijn Dru yogales bestaat meestal uit een activatie, bewegingsreeks, *ebr (energy block release), pranayama (ademhalingsoefeningen), asana's (houdingen), mudra's (hand houdingen) en meditatie, ondersteund door muziek. * Ebr's zijn zachte strekoefeningen, draaiingen en buigingen die spanningen uit gewrichten en spieren doen wegstromen om emotionele blokkades op te ruimen.

Wil je werken aan persoonlijke groei, flexibiliteit, mentale, fysieke en spirituele gezondheid of gewoon fijn bewegen? 

Yoga is de weg.... :-) 

Momenteel focus ik me op individuele yogales en ondersteuning van yogales in het bedrijfsleven. 

Contacteer mij over de verdere mogelijkheden. 

Tot gauw 

Namaste.

Sabrina

 

 

 

 

 

 

 

Over Sabrina van der Weijden | Noordwijk

Namaste, mijn naam is Sabrina van der Weijden, spontane yogadocente en gehuwde moeder van 3 kinderen.

Van jongs af aan heb ik met mijn ouders en veel in het buitenland gewoond, deze ervaring heeft sterk bijgedragen aan mijn persoonlijkheid, mijn openheid, spiritueel gevoeligheid, aanpassingsvermogen, respect voor ieder mens in elke cultuur en mijn enthousiasme voor het leven. In 1985 kwam ik terug naar Nederland om voorlopig mijn basis te houden in Noordwijk.

In de loop van mijn levensjaren en tussen de geboortes van mijn kinderen door waren er wat uitdagendere tijden, hier heeft yoga me enorm geholpen weer in mijn kracht en bij mezelf te komen. Ik was zo onder de indruk van de effectiviteit dat ik na wat jaren yogales te hebben gevolgd, de 3 jarige opleiding tot Dru yoga docente ben gaan volgen.

Het is mijn hartsverlangen deze zachte, voor iedereen toegankelijke yogavorm door te geven.

Ik ben ook geleerd in HSP begeleiding, mindfulness, Nlp, Reiki, angst therapie, intuïtief coachen en meditatie.

Ik wens via mijn yogales jou terug te brengen in je lijf, in het nu, in balans, bij jezelf, uit je hoofd, in ontspanning en in je hart.

Hartegroet, Sabrina.

Devalaya, zachte vloeiende yoga van het hart
Sabrina van der Weijden

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek