Leven vanuit de liefdevolle rust in jezelf | Noordwijk

Devalaya is de naam van mijn yogapraktijk, het betekent tempel, hemel, of daar waar God of Godin huist. 

Dru yoga, de krachtige, vloeiende vorm van yoga die ik geef, heeft als basis de hatha yoga. Ze legt een groot accent op de stilte in jezelf. Kalme bewegingen roepen weinig weerstand op en zorgen dat je spanning kunt loslaten, er komt meer energie in het lichaam vrij en deze kan vrijelijk stromen. 

Het doel van Dru yoga is dat je je leven beter kunt managen, een oefenterrein voor het dagelijkse leven, als je bijvoorbeeld zachter en rustiger leert bewegen, kun je milder naar jezelf worden en daarmee ook naar anderen. Je leven verandert als je aandachtiger wordt.

Mijn Dru yogales bestaat meestal uit een activatie, bewegingsreeks, *ebr (energy block release), pranayama (ademhalingsoefeningen), asana's (houdingen), mudra's (hand houdingen) en meditatie, ondersteund door muziek. * Ebr's zijn zachte strekoefeningen, draaiingen en buigingen die spanningen uit gewrichten en spieren doen wegstromen om emotionele blokkades op te ruimen.

Wil je werken aan persoonlijke groei, flexibiliteit, mentale, fysieke en spirituele gezondheid of gewoon fijn bewegen? 

Yoga is de weg.... :-) 

Ik ontmoet je graag in een van mijn lessen, er is nog plaats op de di ochtend om 9:15 en de dinsdagavond om 19:15. 

Tot gauw 

Namaste.

Sabrina

 

 

 

 

 

 

 

Over Sabrina van der Weijden | Noordwijk

Welkom, mijn naam is Sabrina van der Weijden, spontane yogadocente en gehuwde moeder van 3 kinderen.

Van jongs af aan heb ik met mijn ouders en zusjes veel gereisd in het buitenland, hierdoor is mijn wereldblik verruimd. Deze ervaring heeft sterk bijgedragen aan mijn persoonlijkheid, mijn openheid, spiritueel gevoeligheid, aanpassingsvermogen, respect voor ieder mens in elke cultuur en mijn enthousiasme voor het leven. In 1985 kwam ik terug naar Nederland om voorlopig mijn basis te houden in Noordwijk. Engels is naast Nederlands daarna mijn moedertaal geworden.

Later waren er wat uitdagendere tijden en heeft DRU yoga me enorm geholpen weer in mijn kracht en bij mezelf te komen. Ik was zo onder de indruk van de effectiviteit dat ik na wat jaren yogales te hebben gevolgd, de 3 jarige opleiding tot Dru yoga docente ben gaan volgen. Deze heb ik vorig jaar met succes afgerond.

Het is mijn hartsverlangen deze zachte, voor iedereen toegankelijke yogavorm door te geven.

Ik ben ook geleerd in HSP begeleiding, mindfulness, Nlp, Reiki, angst therapie, intuïtief coachen, de universele wetten en meditatie.

Ik wens via mijn yogales jou terug te brengen in je lijf, in het nu, in balans, bij jezelf, uit je hoofd, in ontspanning en in je hart.

Hartegroet, Sabrina.

Devalaya, zachte vloeiende yoga van het hart
Sabrina van der Weijden

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief