Rust en Helderheid van Binnenuit | Voorhout

Er zijn zoveel dingen die gebeuren in het leven waarvan je stress kunt krijgen. Op je werk, in je relatie, met familie, in de opvoeding van je kinderen. Er zijn regelmatig momenten waarop je je geïrriteerd, gespannen of boos voelt.

Achteraf, als je weer wat rustiger bent, denk je vaak: wat was er nou eigenlijk aan de hand? Maar dan ben je al veel stressvolle uren verder.

Zonde van je tijd en energie! Wat als ik je vertel dat je je leven een stuk gemakkelijker kunt maken, zonder het leren of onthouden van ingewikkelde methoden of technieken?

Ik kan je helpen om te navigeren naar een leven waarin je onder alle omstandigheden vanuit mentale helderheid, stressvrij en gelukkig kunt leven.

Hoe?

Gedurende één of meerdere gesprekken gaan we met jouw vraag aan de slag. We kijken dieper naar je persoonlijk situatie en krijgen helder wat voor jou belangrijk is.

We focussen daarbij niet op problemen. We laten verleden met rust. We richten ons op wat nu aanwezig is en hoe je dat volledig kunt benutten. Dit komt in elk gebied van je leven op een positieve manier tot uitdrukking.

Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars en een nieuwe vorm van psychologie, die rust en helderheid brengt van binnenuit. 

Dat zorgt voor: 

  • Je gelukkiger voelen
  • Stoppen met piekeren
  • Minder stress & spanning
  • Betere nachtrust
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer plezier in het leven
  • Verminderen van angsten
  • Betere relaties met de mensen om je heen
  • Meer gemak met uitdagingen in het leven

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Geloof niet alles wat je denkt!

Heel lang heb ik gedacht dat er iets aan mij niet klopte. Ik dacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen en dat ik niet goed genoeg was. Ik dacht dat ik een betere versie van mezelf moest zijn.

Ik maakte me overal druk om, zag al problemen voordat ze er waren. Mijn gedachten draaiden overuren, slapen was een uitdaging en ik had een kort lontje en kon om niets ‘uit de bocht vliegen'.

Ik veroordeelde mezelf voor wie ik was en wat ik deed.

Mijn grootste 'aha-moment' was het moment waarop ik het levensveranderende inzicht kreeg, dat alles wat ik DENK, NIET perse waar hoeft te zijn.

Het zette mijn wereld op z’n kop, in de goede zin van het woord. Toen ik ook begon te begrijpen hoe groot de invloed van mijn gedachten is op mijn emoties, veranderde er nog veel meer. 

Voor mij betekent het dat veel van mijn dagelijkse stress, ongenoegen, boosheid, irritatie of ongeduld vanzelf verdwijnt, omdat ik nu zie dat ik het zelf creeër, als ik mijn gedachten geloof over mezelf en de wereld om me heen.

Dingen glijden nu veel makkelijker van me af, doordat ik niet met meer met elke gedachte in gesprek hoef te gaan. Dat zorg voor rust en helderheid en meer vrijheid en gemak in mijn leven. 

Omdat dit alles mijn leven zo heeft veranderd, wil ik anderen helpen om ook die rust en helderheid voor zichzelf te vinden van binnenuit. 


Foto 2 Erna Zuidhoek Klik om te vergroten

Praktijk voor Mentale Helderheid Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek


Professionals in de categorie Stressmanagement

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek