Begeleiding naar liefdevolle aanvaarding | Voorhout

Bij een voor jou groot verlies, staat je wereld letterlijk stil. De emoties kunnen zo opkomen en aanwezig zijn dat je het gevoel kunt hebben er overweldigd door te raken. Dat je jezelf aan het verliezen bent. 

Tijdens mijn 1e huwelijk raakte ik in een rouwproces omdat ik me verraden voelde, in de steek gelaten voelde en alles waar ik waarde aan gehecht had, bleek opeens drijfzand te zijn...alles verdween in het niets. Er bleef dus niets over en ik verloor mezelf helemaal. Dit heb ik als zeer beangstigend ervaren! 

Nu weet ik dat de enige weg er doorheen is, maar hoe werkt dat voor jou? Je wilt je begrepen en gehoord voelen, je verhaal kwijt kunnen. Je wilt tot rust komen en grip op jezelf hebben, zodat je je leven weer stap voor stap op kunt pakken. Hierin begeleid ik jou door naar je te luisteren en te begrijpen wat je nodig hebt. Door je gerust te stellen en je te steunen in je proces om je verlies te aanvaarden. 

Na twee rouwprocessen te hebben meegemaakt, weet ik dat er een einde aan komt. Dat je er sterker door wordt en dat je anders naar je leven gaat kijken. Gebeurtenissen met een grote impact vragen om een nieuwe zingeving/invulling. Ook hierin kan ik je begeleiden.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Vul het inschrijfformulier in op mijn website voor een vrijblijvend gesprek.

Over Annette Oppenberg-Buijsman | Voorhout

Mijn naam is Annette Oppenberg-Buijsman, geboren in 1966 en liefhebbende moeder van 3 grote kinderen. Vorig jaar ben ik met Marco, mijn internetliefde, getrouwd en wonen wij in een oud opgeknapt huisje in Voorhout. Met Marco' s zoon erbij vormen wij een levendig samengesteld gezin. In 2013 heb ik mijn HBO-opleiding tot Integratieve Counselor Coach afgerond en ben ik een nieuwe weg ingeslagen! Het geeft mij veel voldoening om anderen te mogen begeleiden in hun proces. Om iemands bewustzijn te vergroten zodat zij betere keuzes maken die leiden naar meer liefde en groei.

Ik heb me aangesloten bij Bewust Bollenstreek omdat ook ik geloof in de kracht van liefdevolle verbinding!

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman

Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek