Zense Massage; energetische ontspanningsmassages en workshops voor beginners. | Noordwijk

Een massage ontspant en brengt je weer heerlijk bij jezelf! Bij Zense Massage kun je ontspannende energetische massages boeken. Zowel hoofd, gehele lichaam tot voetmassages. Ook kun je deelnemen aan een workshop masseren voor beginners in een mooie ruimte van het Feel Good Center in de Voorstraat  (Noordwijk). In drie uur tijd leer ik je om iemand een ontspannende massage te geven van de rug, nek en schouders. Veelal nemen we de armen, handen en hoofd ook even mee. Ik leer je een aantal basistechnieken, welke houding je het beste aan kunt nemen en laat het jezelf ervaren (dus je wordt zelf ook gemasseerd). Je zult ervaren dat een massage geven ook ontspannend voor jezelf werkt. Het brengt oa. met zich mee dat je de verbinding (leert) aan te gaan met jezelf en van daaruit een ander echt kan laten ontspannen. 

Over Marlene de Groot-Kievit | Noordwijk

Van jongs af aan heeft bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling aantrekking op mij gehad. Wat doe ik hier? Waarom doet mijn moeder zoals ze doet, waarom doet mijn opa zo, waarom voel ik mij zoals ik mij voel? Mijzelf zo onzeker, angstig en ongewild voelen aan de ene kant en tegelijkertijd altijd die drive voelen om mijzelf te laten zien, 'het niet fijn voelen' aan te gaan en verder willen komen in dit leven. In eerste instantie vluchtte ik als sterk-senstieve in meer dan fulltime HR banen. Het zette mij op scherp, dwong mij op mezelf te laten zien en ik kon werken als een paard. Maar ik hoefde zo ook niet te kijken naar mijn diepere gevoel. Want eigenlijk wilde ik niet alleen hard werken en presteren, maar ik wilde ook voelen, verbinding maken, ontspannen en andere mensen meer vanuit dat gevoel gaan begeleiden en coachen. Met aardig wat levenslessen tot gevolg. De mix van curssussen en opleidingen, werkervaring maar zeker ook de struggels en blije momenten uit mijn eigen leven, maken mij tot een coach met de expertise om andere te helpen. Je helpen ook jouw passie en positieve pad te bereiken. Jou te helpen door juist die struggels heen te gaan om te zien wat het je kan brengen. Te helen, te voelen, te door voelen en in actie te gaan naar jouw positieve pad.

Agenda Zense Coaching & Massage

Zense Coaching & Massage
Marlene de Groot-Kievit

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek