Ayurvedische massage, ontspanningsmassage, thaise voet- en hoofdmassage | Noordwijk

Bij MSCEmassages in Noordwijk kan je terecht voor verschillende soorten massages. Wil je jezelf eens een echt cadeau doen, boek dan een uitgebreide lichaamsmassage. Bij deze massage worden alle spieren onder handen genomen en zullen blokkades worden verwijderd zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Resultaat? Je voelt je werkelijk een ander mens. En dat na 1 uur. Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als je deze massage dan over 2 uur uitgespreid krijgt want ook dat is mogelijk.
Een deelmassage kan trouwens ook. Je kunt dan kiezen voor een massage van je rug of benen. Deze deelmassages zijn ook ontzettend lekker en hebben een geweldige uitwerking.

Naast de lichaamsmassage kan je bij mij ook terecht voor een (thaise)voet- of (thaise)hoofdmassage. Deze duren slechts een half uur maar ook na deze massages ga je als herboren weg.

Naast deze massages is het mogelijk een ayurvedische massage te boeken. Deze massages zijn gestoelt op de indiase leer en zijn vooral gericht op de gewrichten en energiebanen. Een ayurvedische massage is daarom een hele andere beleving dan een 'klassieke' ontspanningsmassage.Tot slot ben ik ook gediplomeerd Reikimeester dus kan je ook voor een Reikibehandeling bij mij terecht. 
Een Reikibehandeling kan je helpen bij het opruimen van blokkades. Deze kunnen zowel fysiek als psychisch zijn. 

Over Martin Smits | Noordwijk

Mijn naam is Martin Smits, ik ben 58 jaar en in het dagelijks leven testanalist bij een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Naast mijn "normale" baan ben ik spinninginstructeur en masseur.
De laatste twee beroepen zorgen voor wat ik werkelijk wil, namelijk werken met mensen. Voor mij is niets bevredigender dan mensen met een lach weer weg zien gaan. Of dat nou na een spinningles of na een massage is, dat maakt voor mij geen verschil.
Bij massages vind ik het fysieke contact en daarmee de mogelijkheid om mensen weer in contact met hun lijf te brengen er prettig. Als Reikimeester ben ik in de gelukkige positie dat ik altijd de beschikking heb over extra energie die ik, tijdens de massages, mag overgeven aan mijn klanten.

Mijn filosofie.

Alleen door er voor te zorgen dat je lichaam en geest in balans blijven kan je gezond zijn.
Door middel van mijn massages gecombineerd met Reiki ben ik er van overtuigd dat ik kan bijdragen aan het in balans krijgen van lichaam en geest.

MSCE massages
Martin Smits

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek