Schilderkunstlokaal voor kleur in je leven! | Sassenheim

Maak kennis met kunst en ontdek de kunstenaar in jezelf. Ervaar de magie van het schilderen. Laat kleuren en vormen ontstaan. In de woorden van Picasso: "Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt."

Over Jeannette Kauffman | Sassenheim

Jeannette Kauffman, kunstenaar, teken-/schilderdocente en kunstzinnig therapeute.

Kunst speelt een belangrijke rol in mijn leven. Kunst verheft je uit het dagelijks bestaan en verwoordt emoties, gedachten en gevoelens. Het brengt letterlijk kleur in je leven. Ruim tien jaar geef ik met veel plezier schilderlessen aan volwassenen in mijn ruime en gezellige atelier in 't Onderdak in Sassenheim. In mijn lessen probeer ik vooral het unieke in eenieder naar boven te halen. Kunst kan op een belangrijke manier bijdragen aan iemands eigenwaarde en welzijn.

Naast het produceren van eigen werk was Jeannette Kauffman werkzaam in verschillende culturele organisaties. In 2000 startte ze met enkele kunstenaars het Collectief Atelier De Bouwers, dat tien jaar lang heeft bestaan. Daarnaast was ze één van de voortrekkers van de Nederlandse Kunstsociëteit. Een organisatie die verschillende culturele manifestaties heeft gerealiseerd, waaronder de Open Atelierroute in de Bollenstreek.

 

Schilderkunstlokaal
Jeannette Kauffman

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek