Kom weer in verbinding met jeZELF! | Lisse

Door met de aandacht naar je lichaam en je adem te gaan, is er nog maar weinig ruimte voor je denken. En dat geeft een ontspannen gevoel, want wat zitten we toch vaak in ons hoofd. Zo leer je dat je meer bent dan je denken. Je bent ook meer dan je emotie. Zo kun je weer in contact komen met je essentie en van daaruit leven. Als we liefdevol denken combineren met wijsheid in het hart, geeft dat een ontspannen levenshouding. Je zou je zo maar gelukkig kunnen voelen..... Wijze lessen, die ik zelf heb mogen leren op mijn yogamat. Yoga is voor iedereen. Juist ook voor mensen met burn out of depressieve klachten heeft yoga veel te bieden. Ik ben yogadocente én levenscoach én ervaringsdeskundige. Daarom geef ik graag yoga zoals yoga bedoeld is.

Over Angela Roelen | Lisse

Ik ben Angela Roelen, levenscoach en yogadocente. Ook ik heb een turbulente periode meegemaakt in mijn leven. Een moeilijke periode, maar waar ik nu heel dankbaar voor ben. Het heeft mij zoveel geleerd. Na een emigratie, remigratie en scheiding, waar ik makkelijk overheen leek te stappen, kwam ik pas na een paar jaar toe aan het verwerken ervan. Er kwamen zoveel gevoelens en emoties op mij af, die ik zoveel jaar had weggestopt, dat ik mijn balans kwijtraakte. Ik had als kind niet geleerd om op een gezonde manier om te gaan met mijn emoties. Ik ben toen op zoek gegaan naar mijzelf. Waar word ik blij van? Wat hoort bij mij? Hoe was het om op te groeien in een groot gezin? Wat heb ik daarvan meegenomen in mijn volwassen leven? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn kwetsbaarheden? Wat vind ik belangrijk in het leven? Kortom... wie ben IK?

Op veel vragen heb ik inmiddels een antwoord gekregen. Door zelfonderzoek, coaching en yoga, maar zeker ook door de opleidingen die ik heb gevolgd. Een zoeker blijf ik altijd. Gelukkig maar, dat houdt mij in beweging. Wel heb ik mijn "zelf" gevonden. Er is innerlijke rust en balans IN mij. Ik kan daardoor meebewegen met het leven. Nu help ik graag anderen in hun zoektocht. Met dat doel heb ik mijn praktijk LiefdeWerk opgezet.

Verbinding is het toverwoord!

Mijn focus ligt op persoonlijke ontwikkeling door verbinding te maken/herstellen, zodat de liefde weer kan gaan stromen. In mijn praktijk staat coaching en yoga voor de verbinding met jezelf en met familieopstellingen maak je verbinding met je voorouders en alles wat ons met elkaar verbindt. Spiritualiteit (als in "wat geeft jou het leven zin"?) vormt daarbij een belangrijke basis. Mijn hooggevoeligheid geeft richting in mijn leven en dus ook in mijn werk. Ik heb geleerd van deze kwetsbaarheid een kracht te maken en wil dat graag ook anderen leren. In de begeleiding van cliënten is mijn intuïtie een onmisbaar instrument.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk LiefdeWerk!

Agenda LiefdeWerk

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek