Yoga Lisse | Lisse

Zoek jij een moment van rust in de drukte van alledag? Wil jij je lekker in je vel voelen en zoek je een prettige manier om je lichaam en geest in balans te brengen? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Gezondheidscentrum Lisse is een modern, sfeervol bewegingscentrum in de Bollenstreek. Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor verschillende bewegingsvormen waaronder o.a. Yoga en Pilates. De groepen zijn klein (max 15 pers) waardoor er veel aandacht is voor individuele begeleiding. De lessen worden gegeven door erkende en gepassioneerde vakdocenten. Naast de reguliere lessen vind je bij ons een breed aanbod op het gebied van Yoga en Welzijn.

Gezondheidscentrum Lisse biedt naast verschillende soorten yoga in een gevarieerd rooster, een uitgebreid aanbod op het gebied van Yoga en Welzijn. In de lessen, workshops, persoonlijke trajecten en andere activiteiten is er ruimte voor meditatie, ontspanning, inzicht en inspiratie, fysieke en persoonlijke groei.

De lessen zijn opgebouwd door een goede afwisseling van in en ontspanning, na-voel en stilte momenten.

Wat je in de lessen leert kun je direct in het dagelijks leven toepassen.

Op deze manier hopen we een bijdrage te kunnen leveren om een bewuste en gezonde levenstijl te ontwikkelen welke leid tot een gelukkigere staat van zijn.

Over Marjan Suijten | Lisse

Tijdens mijn intensieve sport bezigheden als; schaatsen, hardlopen, wielrennen en het geven van veel groepslessen op diverse sportscholen, kwam er Yoga op mijn pad. De eerste 2 lessen vond ik maar niks. Eerlijk gezegd baalde ik zelfs dat ik een 10 rittenkaart had aangeschaft. Maar als zuinige Nederlander besloot ik toch om deze vol te maken. In les 3 gebeurde het! Ik liet Yoga toe en keerde naar binnen. Dat was vreemd, mooi en verwarrend. Voelen, echt voelen was nieuw voor mij. Ik kocht een aantal Yoga boeken en deed vanaf les 3 ook elke dag Yoga thuis. Na de 10 rittenkaart was ik zo in de ban. Ik wilde zelf een Yoga opleiding doen. Maar welke? Mijn zoektocht begon. Ik gaf mezelf een jaar de tijd om de juiste opleiding te vinden. Ik deed overal een aantal proeflessen om te ontdekken wat het meeste bij paste. Het werd DRU Yoga. Een mooie vloeiende Yogavorm, Na deze opleiding volgde er nog HATHA Yoga, Yoga en Dans en YIN Yoga.

Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik gun iedereen de weg naar binnen en geniet ervan om andere mensen met Yoga kennis te laten maken. Zo mooi om te zien wat dat met iedereen doet. Zo is elke dag voor mij een feestje.

 

Agenda Gezondheidscentrum Lisse

Gezondheidscentrum Lisse
Marjan Suijten

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek