Coaching in de natuur | Noordwijkerhout

Ik ga naar buiten, het liefst buiten in de natuur, waar ik je 1 op 1 coach aan de hand van persoonlijke vragen die je kan hebben op verschillende gebieden. Die kunnen liggen op het gebied van de persoonlijke groei, zelfvertrouwen, relatie, stress, burn-out, werk. 

Als wandelcoach help ik je sterker in je schoenen te staan, meer zelfvertrouwen te krijgen, duidelijker je grenzen te stellen, weerbaarder te worden. Zorgen en stress zet je om in positieve actie.

De beweging wordt ingezet als ondersteuning bij het in actie komen om te veranderen wat nodig is. En daarbij is het naast elkaar wandelen makkelijker praten. Bij pijnlijke, moeilijke onderwerpen blijkt dat door elkaar niet hoeven aan te kijken, het échte verhaal eerder verteld wordt, dus je eerder tot de kern komt. 

Het buiten zijn helpt je op een natuurlijke manier in de buitenlucht te ontspannen. De natuur wordt ook wel de ‘spiegel’ van je ziel genoemd. Als coach zet ik de beelden en symboliek van de natuur in, zodat je makkelijker inzicht krijgt in jezelf. Het is nu eenmaal ‘luchtiger’ om te praten over een beeld dat jou representeert, dan over je persoonlijke (pijnlijke) stukken. De steeds veranderende beelden stimuleren je om anders te gaan denken. Ik gebruik dit om je een nieuwe richting te laten bepalen, bepaalde situaties te accepteren en anders te gaan denken over jezelf, situaties en andere mensen.

Over Carola (C.A.M.) Bisschop | Noordwijkerhout

Vanaf mijn jeugd heb ik altijd willen werken met mensen, in die periode vooral met jonge kinderen. Mijn doel was om kleuterleidster te worden. In die periode koos ik voor zekerheid van werk en werd ik apothekersassistente. Maar het werken met kinderen bleef trekken en na 2 jaar studie en 4 jaar werken als apothekersassistente, besloot ik weer 4 jaar fulltime naar school te gaan, de HBO-J in Amsterdam. Dat is het begin geweest van het werken met mensen, ouders en kinderen, binnen verschillende werkvelden nl. verstandelijk beperkte zorg, internationale kinderopvang, kinder- en jeugdpsychiatrie en jeugdzorg. Ik heb op groepen gewerkt met kinderen, met ouders en kind als ambulant begeleider en als therapeut met ouders.

Naast het werk is het buiten zijn belangrijk voor me. Het buiten zijn, kan betekenen vanuit huis uit een wandelingetje maken, maar ook buiten zijn en me bewegen in de eigen of andere cultuur, waar de combinatie van mensen (cultuur) en natuur voor mij helemaal geweldig is. Het zien, voelen, horen, ruiken, proeven van hoe ‘de ander’ leeft en beweegt in zijn omgeving, vind ik een hele ervaring en heeft mij ‘rijker’ gemaakt als mens.

Met coaching in de natuur combineer ik mijn passies nl. het contact met mensen en het zijn in de natuur. Met het coachen hoop ik de ander meer inzicht te geven in zichzelf.

Binnenstebuiten Buiten
Carola (C.A.M.) Bisschop

Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek