Wandelen naar Werk | Noordwijkerhout

Wandelen naar werk staat voor wandelen en netwerken met en vleugje humor en is er voor werkzoekenden en voor mensen die van wandelen houden Juist, omdat ik geloof in de kracht van het wandelen en van de natuur om stap voor stap in beweging te komen.

Over Nathalie Koumans | Noordwijkerhout

Er was eens een Nathalie Koumans, een jonge vrouw, een informatiespecialist, een ervaringsdeskundige en een wandelgek die vanuit het niets in 2015 met Wandelen naar Werk begon. Zij zocht naar een andere manier van netwerken, lekker laagdrempelig, ongedwongen, op een natuurlijke manier en in een kleine setting. Juist, omdat zij het toch altijd een drempel vond om naar een netwerkborrel te gaan. Ze miste daar de ongedwongenheid en de echte gesprekken. Terwijl zij had gemerkt, dat zij tijdens het wandelen juist heel makkelijk een gesprek met iemand kon voeren. Daarnaast zag ze nog eens wat van de omgeving, maakte ze lol en kwam ze in beweging en gaf en kreeg ze allerlei tips: van sollicititips tot tips gericht op andere gebieden in haar leven. Ze voelde zich even geen sollicitant of werkzoekende meer, maar gewoon mens. Iemand met interesses en kwaliteiten op verschillende vlakken en in verschillenden rollen. Zo netwerken, dat was het echt voor haar. Dat was voor haar het ei van Columbus. Zo onstond Wandelen naar Werk waarin ik mijn passie, levenservaring en professionele ervaring combineer. Van werkzoekende werd ik coach/ begeleider. Nu organiseer ik netwerkwandelelingen en workshops voor werkzoekenden en mensen die van wandelen houden.

Wandelen naar Werk
Nathalie Koumans

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek