Praktijkruimte in het centrum van Lisse | Lisse

Ik ben op zoek naar mensen die mijn praktijkruimte met mij willen delen. De praktijk bevindt zich in het centrum van Lisse, met voldoende gelegenheid voor parkeren. De ruimte is ongeveer 5 x 3 meter, inrichting kan eventueel in overleg enigszins aangepast worden (mits bruikbaar voor meerdere doeleinden).

Ik heb ook nog een kleinere ruimte van zo'n 2 x 2,5 meter, ook deze is te huur. 

Minimale verhuur 1 dag per week.

Meer info?
Agnes - 48544855
Of stuur een mail - zie rechts voor email adres.

 

 

 

 

 

Over Agnes Warmerdam | Lisse

Met The Healthy Way hoop ik mensen te kunnen inspireren om beter voor zichtzelf te gaan zorgen. Zowel op het gebied van voeding als complete 'wellness'. Als je je goed voelt, straal je dit uit. Dit maakt je een mooi mens.

Uit ervaring weet ik wat het is om je niet gelukkig met je lichaam te voelen. Vaak zitten we in een veel te lange spiraal van willen afvallen en weer aankomen. Het is mijn doel om dit te doorbreken. Niet alleen door het geven van voedingsadvies, maar vooral ook op het mentale vlak. We onderzoeken de emotie achter ongewenst eetgedrag om dit vervolgens te doorbreken.

We hoeven niet allemaal maatje 36 te hebben. Het is wel belangrijk dat we blij zijn met onszelf. Goed voor onszelf zorgen op het gebied van body, mind en beauty – allemaal onderwerpen die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit.

Zelf ervaar ik dat ik nog elke dag mag leren. Soms is het een moeizaam process maar ik ervaar het ook als een hele mooie weg die ik mag bewandelen en waarvan ik de geleerde lessen mag doorgeven.

Samen op weg naar een nieuwe weg, The Healthy Way!

The Healthy Way by Agnes
Agnes Warmerdam

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek