Stressvrij Leven onder alle omstandigheden | Voorhout

Loop jij vast in je werk of in je relatie door stress, spanning of werkdruk?

ik help overbelaste 40-plussers die vastlopen in werk of relatie, op weg naar een stressvrij leven door ze te leren hoe ze op eenvoudige wijze rust en helderheid krijgen in hun hoofd en in hun leven, zodat stress voortaan tot het verleden behoort..

Met mijn mentoring ontdek je wie je diep van binnen werkelijk bent, krijg je inzicht in datgene wat je blokkeert en leer je hoe je deze blokkades kunt opheffen, waardoor je echt vrij kunt komen van stress, pijnlijke herinneringen, gewoonten, verslavingen, angst, burn-out en blokkades.

De resultaten daarvan is dat je eindelijk jezelf durft te zijn, keuzes kunt maken waar je gelukkig van wordt, en bovenal dat je stressvrij kunnen leven onder alle omstandigheden.

Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars en nieuwe manier van coaching waarbij je geen methode of techniek hoeft leren of onthouden. Gewoon rust in je hoofd zonder gedoe. Geen oude koeien uit sloot halen om dingen te 'herkauwen'. We laten verleden  met rust. 

Dat zorgt voor: 

  • Minder stress & spanning
  • Je gelukkiger voelen
  • Stoppen met piekeren
  • Betere nachtrust
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer plezier in je werk 
  • Betere relaties met de mensen om je heen
  • Meer gemak met uitdagingen in het leven
  • Weer weten wat echt belangrijk voor je is
  • Stressvrij navigeren in werk en relaties

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Over mij 

Heel lang heb ik gedacht dat er iets aan mij niet klopte, dat ik raar was. Ik dacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen of verbeteren. Ik dacht dat ik niet goed genoeg was of dat ik een betere versie van mezelf moest zijn.

Ik maakte me overal druk om. Mijn gedachten draaiden overuren, slapen was een uitdaging en ik had daardoor een kort lontje. Ik maakte mezelf continue verkeerd voor wie ik was en wat ik deed.

Mijn grootste 'aha-moment' was het moment waarop ik het levensveranderende inzicht kreeg, dat alles wat ik DENK, NIET perse WAAR hoeft te zijn.

Het zette mijn wereld op z’n kop, in de goede zin van het woord. Toen ik ook nog eens begon te begrijpen hoe groot de invloed was van mijn gedachten op mijn emoties, veranderde er nog veel meer. 

Voor mij betekende het dat veel van mijn dagelijkse stress, ongenoegen, boosheid, irritatie of ongeduld vanzelf verdween, omdat ik nu zag dat ik het zelf aan het creëren was, doordat ik geloofde wat ik dacht over mezelf en de wereld om me heen.

Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu rust heb in mijn hoofd en in mijn leven, waardoor ik meer vrijheid en geluk ervaar in mijn dagelijkse leven. 

Omdat dit mijn leven zo heeft veranderd, wil ik anderen helpen om ook rust te vinden, waardoor je kunt gaan leven op een manier die past bij wie je bent, met minder stress en meer plezier.


Foto 6 Erna Zuidhoek Foto 23 Erna Zuidhoek Klik om te vergroten

Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek


Professionals in de categorie Stressmanagement

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek