Access Consciousness Bars & Body Proces | Voorhout

Creëer je eigen leven. Leer hoe jij zelf weer aan het roer kunt staan van jouw leven en hoe het is om volledig jezelf te kunnen zijn!

  • Ben jij het zat om nog langer door het leven te gaan met zaken die niet voor jou werken?
  • Ben jij er klaar mee om je steeds maar weer te moeten aanpassen aan je omgeving, waardoor je jezelf klein houdt en je niet kunt zijn wie je werkelijk bent?
  • Ben jij klaar met lichamelijk klachten die maar niet over willen gaan ondanks lange trajecten van fysiotherapie of dokters bezoek en waarvan gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven?

Ik help mensen om met totaal gemak hun hoofd leeg te maken van alles wat je belemmert, wat er voor zorgt dat dingen die je hebt vastgezet weer kunnen gaan stromen. Je ervaart daardoor weer rust en ruimte in je hoofd, in je lijf en in je leven, zodat je weer duidelijk weet wat echt belangrijk voor je is en jij het leven kunt leven waar jij naar verlangt, zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van mensen, omstandigheden en situaties die niet voor jou werken.

Je leert om je eigen krachten weer te leren (her) kennen en gebruiken, om zowel zakelijk als privé moeitelozer en relaxter door het leven te gaan, wat direct een duidelijke verbetering oplevert binnen je bedrijf of in je privé leven. 

Ik werk o.a met tools van Acess Consciousness & Essentiele olie van Young Living

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Nog maar een paar jaar geleden zag mijn leven er ongeveer zo uit;

  • me ontzettend druk maken over kleine, vaak onbenullige dingen,
  • steeds maar weer bedenken hoe anderen over mij zou denken,
  • overal een oordeel over hebben
  • anderen het naar de zin maken, terwijl ik het zelf niet naar mijn zin had
  • denken, piekeren en soms wel wakker liggen van iets wat gebeurd was, waar ik eigenlijk helemaal niet mee te maken had of iets aan kon doen.

Ik had de regie over mijn leven uit handen gegeven aan mijn steeds maar doordravende gedachten en oordelen. Daar heb ik inmiddels mijn weg in gevonden. Door mijn gedachten te onderzoeken, door meditatie en door zelfontwikkeling via boeken en cursussen kan ik zeggen dat ik nu heel anders in het leven sta. Vrijer en minder oordeel. Met daardoor veel ruimte voor nieuwe dingen.

Wat mij daarbij ook enorm heeft geholpen is de Bars van Access Consciousness. Een methode om met totaal gemak je hoofd leeg te maken van alles wat je belemmerd het leven te leiden waarnaar je verlangt.

Gedachten zijn maar gedachten en beïnvloeden nu niet meer mijn leven, zoals ze dat eerst wel deden. Ik val snel en ontspannen in slaap en slaap de hele nacht door. ’s Morgens word ik uitgerust wakker en begin ik positief aan een nieuwe dag.

Wat kan ik voor jou betekenem?

 

Agenda Gunjezelfhetbeste.nl

Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Medium Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga