Gedachten-expert; Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars, Emotion Code & Body Code | Voorhout

Waar ben jij HELEMAAL klaar mee? Wat ben jij HELEMAAL zat? Wat zou je nog liever VANDAAG dan morgen veranderen?

Neem afscheid van alles wat niet werkt in je leven. Ruim alle interne ruis op die je in je leven verzameld hebt in je hoofd en waarvan jij bent gaan geloven dat het van echt en waar is.

Ruis zijn je gedachten, gevoelens en emoties, je aannames, overtuigingen en gewoonten die jij je eigen hebt gemaakt in de loop der jaren en die je leven beïnvloeden.  Ze beïnvloeden jouw leven zonder dat je je daar bewust van bent. 

Deze ruis weerhoud je ervan om het leven te  leven wat je werkelijk zou willen. Het zorgt ervoor dat degene die je werkelijk wilt zijn, als ware verstoord wordt door zaken, waarvan jij denkt dat ze van jou zijn.

Ik kan je helpen om deze ruis op te ruimen, waardoor je in staat bent om te kiezen voor een heel ander leven

Je bent altijd maar één gedachte verwijdert van geluk!

  • Neem  afscheid van zaken die niet voor jou werken en breng  het plezier weer terug in je leven.
  • Ontdek hoe je de drukte in je hoofd tot rust brengt voor een meer ontspannen en overzichtelijker leven.
  • Word bewust hoe gedachten, keuzes en acties niet alleen jou beïnvloeden, maar alles en iedereen om je heen.
  • Laat beperkende overtuigingen en angsten moeiteloos los.

Gedachten-expert; Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars, Emotion Code & Body Code en Essentiële oliën van Young Living

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Ik heb een levens veranderde ervaring omgezet in iets positiefs en ik weet nu hoe ik elke dag steeds een stukje meer mezelf kan zijn. Ik weet ook dat ik zelf de verantwoording heb om mijn leven vorm te geven en dat ik niemand de schuld kan geven van hoe mijn leven er uit ziet.

Ik kan mijn gedachten zelf kiezen en daarmee hoe mijn leven eruit ziet. Ik wil jou helpen om hetzelfde te doen, zodat ook jij steeds meer jezelf kunt zijn en je het BESTE uit je leven kunt halen.

Mijn visie: Ieder van ons beschikt over ongekende krachten in zichzelf, zoals ons zelf-helend vermogen en de kracht van onze gedachten. Het zijn krachten die iedereen al z’n hele leven lang bezit, maar die door nog heel weinig mensen wordt gekend en gebruikt.

Mijn missie: Jou helpen om deze krachtige vermogens weer te gaan benutten, zodat je ze in alle gebieden van je leven toe kunt passen, waardoor je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van mensen, situaties en omstandigheden die niet voor jou werken!

Mijn klanten: zijn mensen die relaxed en moeiteloos willen leven. Zij zijn op een punt gekomen dat ze hun huidige leven niet nog langer op dezelfde manier willen voort te zetten, omdat het niet meer voor ze werkt. Het is tijd voor een fundamentele verandering.

Ik help mijn klanten om met totaal gemak hun hoofd leeg te maken van alles wat hen belemmerd om moeiteloos en ontspannen te leven.

Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek