Access Consciousness Bars & Emotie Ontkoppel Methode | Voorhout

Versta de kunst van jezelf zijn

Voel je ergens diep van binnen dat  je het anders wilt?  Dat er een makkelijkere manier van leven mogelijk moet zijn? Wil je je leven terug brengen naar wie je werkelijk bent?

Als dat zo is dan wil ik je graag uitnodigen om kennis te maken met mijn vernieuwende manier van werken? Een manier die makkelijk is en die je leven gegarandeerd gaat veranderen.

Ontdek hoe je snel in staat bent dingen te veranderen,  zodat je leven leuker en makkelijker wordt. Stap uit alles wat jou belemmert en kies voor de beste versie van jezelf.

  • Neem  afscheid van zaken die niet voor jou werken en breng  het plezier weer terug in je leven.
  • Ontdek hoe je de drukte in je hoofd tot rust brengt voor een meer ontspannen en overzichtelijker leven.
  • Zet je interne weten weer aan en krijg toegang tot je eigen wijsheid (eigenwijsheid) die je in staat stelt om het leven anders te gaan ervaren.
  • Word bewust van hoe je gedachten, keuzes en acties niet alleen jou beïnvloeden, maar alles en iedereen om je heen.
  • Word bewust van de beperkende overtuigingen, angsten en verhalen die je jezelf vertelt en die je verhinderen om andere mogelijkheden te zien.
  • Ontwikkel vaardigheden die je in staat stellen om je ontdoen van alle “rommel” die je er van weerhoudt volledig aanwezig te zijn in je leven.

Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars & Emotie Ontkoppel Methode

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

"Totaal overstuur heb ik mezelf verstopt in een kast, niet wetende dat dit mijn leven voorgoed zou veranderen"

Ik heb een levens veranderde ervaring omgezet in iets positiefs en ik weet nu hoe ik elke dag steeds een stukje meer mezelf kan zijn. Ik weet ook dat ik zelf de verantwoording heb om mijn leven vorm geven en dat ik niemand de schuld kan geven van hoe mijn leven er uit ziet. Ik wil jou helpen om hetzelfde te doen, zodat ook jij steeds meer jezelf kan zijn en je het leven weer ten volste kan gaan leven.

Mijn visie: Ieder van ons beschikt over ongekend grote krachten in zichzelf, zoals ons zelfhelend vermogen, onze hartskracht en onze gedachten kracht.

Het zijn krachten die iedereen al z'n hele leven lang bezit, maar die door nog heel weinig mensen wordt gekend en gebruikt.

Als je deze krachten opnieuw gaat ontdekken en gebruiken, dan zul je een leven kunnen vormgeven en creëren die voorbij gaat aan je huidige voorstellingsvermogen.

Ik kan je helpen om deze krachtige vermogens weer te gaan benutten, zodat je ze in alle gebieden van je leven toe kunt passen, waardoor je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van mensen, situaties en omstandigheden die niet voor jou werken!

Mijn aanpak is UNIEK en makkelijk toepasbaar. Ik geloof niet in moeilijk en ingewikkeld doen. Ik hou van eenvoudige en simpele manieren om dingen te veranderen.

Agenda Gunjezelfhetbeste.nl

Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief