Psychodynamische therapie | Voorhout

In Lovte gebeuren er meerder activiteiten waarvan psychodynamische therapie een onderdeel is. Deze therapievorm kan vele ingangen geven om wegwijs te worden in jouw uitdagingen in het leven. 

Uitdagingen als: stress, onrust, onzekerheid, somberheid, gevoel van vastzitten, onrust, stress, eenzaamheid, vage lichaamsklachten, depressie, paniekaanvallen, hyperventilatie, rouwverwerking, vermoeidheid

De kracht uit jezelf halen en bewust worden van de keuzes die je hebt en te kiezen hoe je met iets omgaat zal hierin een groot onderdeel zijn. Therapievormen die ik geef zijn onder anderen: adem en lichaamswerk, systemisch werk, NLP, delenwerk, innerlijk kind, hypno en regressietherapie, RET. Om lekker door te pakken naar een fijne toekomst gebruik ik coachtechnieken.

Het ADEMWERK ofwel transformational breath is een prachtig instrument wat ik meestal inzet om opening te creeeren in het systeem wat vaak overtuigd is van eigen overtuigingen en patronen. Ook worden er regelmatig ademcirkels georganiseerd binnen Lovte of samen met mijn collega Andre Straathof van Heal jezelf. Het is een bijzondere ervaing om dit in een groep te ervaren. Ook zijn individuele sessies fijn om door wat rauwe stukjes heen te gaan die in de groep misschien wat minder makkelijk openen.

Een gevoel van thuiskomen in jezelf en weer genieten van het leven is iets waarmee ik je graag ondersteun. Ik hou van werken in een warme en ontvankelijke sfeer met een groot welkom voor alles wat er is en aandiend. Een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat ik jou graag aanbiedt.

Wie weet tot ziens bij Lovte.

 

Over Mirjam Rieken | Voorhout

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Kirtans (mantras zingen) en Satsang (delen van kennis), workshops, retraites, voor de zwangeren: Hypnobirthing, en Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 9 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!


Professionals in de categorie Psychotherapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!