Kracht, Liefde en Actie | Noordwijk

Het leven, jij, verandert niet vanzelf. Jij bent nu aan de beurt. Ik hoop dat je vandaag de keuze maakt om jezelf op de eerste plaats te zetten. Het perfecte voorbeeld daarvan vind ik altijd het zuurstofmasker in het vliegtuig. Eerst zet jij je eigen zuurstofmasker in het vliegtuig op en daarna pas die van je kinderen. Om anderen goed te kunnen helpen, opvoeden, begeleiden etc. zal je eest jezelf verder moeten helpen. 

Kies voor positieve energie. Miss Coaching helpt je verder!

Over Anne Ageeth Slegtenhorst | Noordwijk

Coach vanuit mijn hart

Ik coach met hart en ziel! Ik leerde mijzelf kennen toen ik net gescheiden was en alleen achterbleef met een baby van 1 jaar. Sindsdien heb ik mijzelf steeds meer ontwikkeld in bewustwording, liefde en geluk. Persoonlijk leiderschap en zelfstandig zijn is iets vanzelfsprekends geworden. In 2008 was Miss Coaching alleen nog een plannetje in mijn hoofd. Stap voor stap werd het werkelijkheid. Ik volgde trainingen en een opleiding tot mediator. In 2014 ben ik gestart. Sindsdien hebben veel vrouwen dmv coaching of training, hun weg weer gevonden.

Mijn achtergrond

In 2008 heb ik mijn coachopleiding in Rotterdam afgerond en heb ik nog een aantal Masterclasses gevolgd op het gebied van Kernemoties en Systemisch coachen. Nu verdiep ik mij in NLP en in Gestallt Therapie, de laatste 2 gebruik ik vooral in trainingen. De meerdaagse trainingen zijn overigens ook toegankelijk voor mannen. Ook geef ik kortere workshops voor Women Speakers, leer jezelf te presenteren, workshops over omgaan met je ex-partner, maar ook over opvoeden als alleenstaande ouder, etc.

Leven in plaats van Overleven

Ik wil vrouwen en mannen via workshops, coaching en (online) trainingen) helpen om hun passie te hervinden en te gaan LEVEN in plaats van te overleven. Leer jezelf weer kennen en ervaar dat ook jij weer gelukkig mag zijn.

Wil jij je dromen weer laten leven? Zekerheid vinden in plaats van onzekerheid en de liefde weer voelen stromen? Stel het niet langer uit. Wacht niet tot het perfecte moment, als je je beter voelt, als de kinderen groter zijn, etc, het perfecte moment komt nooit. Het leven is NU!

Liefs Anne Ageeth

Miss Coaching
Anne Ageeth Slegtenhorst

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief