Persoonlijke effectiviteit | Noordwijk

Druk druk druk
We hebben het druk en we willen van alles. Veel professionals hebben allerlei ideeen in hun hoofd, maar daar blijft het vaak bij. Ik ben expert in het omzetten van dromen naar doelen en van woorden naar daden. Het is de kunst om in concrete acties te denken. 

H.O.P.P.A.
Om zo goed mogelijk de grip op het werk te krijgen en te houden, heb ik de H.O.P.P.A. methode ontwikkeld. Het viel me op dat mensen steeds tegen 5 dezelfde zaken aanliepen. H.O.P.P.A. is een acronym en staat voor: 

  • H - Hoofd Leeg
  • O - Overzicht
  • P - Planning
  • P - Prioriteiten
  • A - Aandacht
Hoe ik te werk ga: Na de aanmelding volgt altijd een telefonische intake met vragenlijst, zodat ik goed maatwerk kan bieden. Wanneer ik mensen 1 op 1 begeleid dan hebben we gemiddeld 3 sessies nodig. Na elke sessie krijg je de belangrijkste punten / highlights op de mail, met eventueel verwijzingen naar artikelen die ik eerder over dat thema geschreven. Zijn er vragen tussendoor? Dan kun je me altijd mailen. 
 
Extra
Coachees krijgen tevens toegang tot mijn audiocursus Werken met Aandacht. Deze cursus vertelt je in 6 hoofdstukken hoe je korte metten maakt met externe en interne afleiders, zodat je een echte laserfocus ontwikkelt. 
 
Gratis coach call
Twijfel je nog, maar heb je wel snel praktische hulp nodig? Bel me dan voor een gratis telefonisch coach gesprek. 

Over Max Ohlenschlager | Noordwijk

Mijn naam is Max Ohlenschlager, geboren en getogen Noordwijker. Ik begon mijn loopbaan in de radiojournalistiek en maakte later de switch naar de jeugdzorg. Daar had ik veel last van werkdruk en ging bijna koppie onder. Ik heb me toen verdiept in productiviteit en time management en sindsdien ben ik mega productief. Op een gegeven moment raakten collega's geïnteresseerd in mijn aanpak en al gauw voorzag ik ze van praktische tips. Dat vond ik zó leuk dat ik de overstap naar trainer en coach heb gemaakt. Ik verzorg in company trainingen in slimmer werken en communiceren en begeleid mensen 1 op 1. 

Agenda Mentor Max


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek