Helpt jou verder in een leven met een beperking | Noordwijkerhout

Mensen denken vaak dat zij beperkt worden door anderen, terwijl zij niet beseffen dat beperkingen vaak vanuit henzelf komen. De overtuiging dat je iets niet kan zal je niet helpen datgeen in de toekomst wel te kunnen. 

Toen ik als 15-jarig meisje niet meer kon sporten, niet meer uit kon gaan en veel meer thuis moest zijn dan ik wilde, was dit zeker een grote klap. Ik was niet meer zo vrolijk als vroeger en kon in mijn ogen 'niets' meer.

Loop je steeds tegen jezelf aan en heb je moeite met grenzen? Baal je flink van lichamelijke ongemakken en weet je niet hoe je hiermee om kunt gaan? Lijdt jouw gezinsleven en werk onder jouw pijn en gedachten? Wil je genieten van het leven en vooruitkijken zonder je te laten beperken? Heb je het idee dat ik je daarbij kan helpen?

Ik kijk er nu al naar uit om met jou aan de slag te gaan, omdat ik heb gestaan waar jij nu staat. Ooit dacht ik dat mijn toekomst onder een kleedje op de bank zou zijn. Ooit dacht ik dat ik niet normaal zou kunnen werken, of een fijn gezin kon hebben. Ik heb het tegendeel bewezen! Mijn leven wordt mooier als ik jou hiermee verder kan helpen, want wetende dat ik jou uit de sleur heb gekregen waar jij nu in zit, dat maakt mij intens gelukkig! Wie weet kan jij er weer anderen mee leren omgaan, en maken wij de wereld steeds een beetje mooier!

 

Over Debby van Paridon - Kraaijeveld | Noordwijkerhout

Mijn naam is Debby van Paridon, geboren in Den Haag in 1987 en nu woonachtig in het mooie Noordwijkerhout. Ik heb een prachtig gezin, met mijn man John en ons zoontje Fabe (2016).

Ondernemen zit in mijn bloed. Ik ben oplossingsgericht en zit vol met ideeën! Vanuit die ideeën is Deb helpt ontstaan. Een bedrijf dat echt aan mijn hart ligt en waar ik erg trots op ben.

Steeds meer mensen lopen vast omdat ze zich laten beperken. Naast fysieke beperkingen, kunnen mensen zich ook laten beperken door negatieve gedachten, hooggevoeligheid, hoge verwachtingen en verschillende soorten stress.Ik ben als 15-jarig meisje geconfronteerd met een fysieke beperking. Als vrolijk, vlot, spontaan en sportief meisje, kreeg ik een fysieke uitdaging die mij beperkte in mijn doen en laten. Verschillende therapieën lieten mij focussen op het negatieve, in mijn geval: pijn. Vooruitkijken, naar wat ik wel kon en mij daarop richten, bleek voor mij de oplossing. Het heeft mij jaren gekost om uit de negatieve spiraal te stappen en weer blij te zijn met wie ik ben en wat ik kan.

Ik heb Deb helpt opgericht omdat ik jou wil helpen. Vanuit mijn ervaring en expertise wil ik jou leren omgaan met hetgeen wat jou beperkt. Filosoof Ralph Waldo zei ooit: “De grootste dienst, die we iemand kunnen bewijzen, is hem te helpen, zichzelf te helpen.” Laat me je helpen om weer met een opgeheven hoofd vooruit te kijken.

Agenda Deb Helpt

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek