Holistisch Life Coach | Rijnsburg

Het kan zijn dat je al een tijd niet lekker in je vel zit en dat kan door allerlei factoren komen. je hebt het gevoel dat je vast zit en niet meer weet hoe je het anders wilt gaan doen of kan krijgen. Het ronddraaien in een kringetje kan op vele gebieden zijn zoals familie, relatie, vrienden, vrije tijd, liefde en werk. Overtuigingen, normen en waarden die je hebt meegekregen vanuit je opvoeding spelen vaak een grote rol, De dingen doen die je zo gewend bent en zo vertrouwd voor je zijn, of omdat het zo hoort.

Door coaching kan je weer leren je bewust te worden van wie ben jij? Waar word jij blij van? Wat voel je? En wat wil jij? Wat vind jij belangrijk? en het leren om je eigen keuzes te maken en uiteindelijk het leven te leven zoals jij het graag wilt en daar blij van wordt!

Holistisch Life Coaching, coachen vanuit het weten dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Coaching kan je helpen, om van jou hulpvraag naar de gewenste situatie te komen. Het kan je meer duidelijkheid geven voor jezelf en inzicht te krijgen in je denken, voelen, belevenissen en handelen. Dit kan weer leiden tot meer geluk, tevredenheid, blijheid, energie en stabilteit. 

Voor mij als coach is het om vanuit mijn hart zonder oordeel of veroordeling een uitdaging om mensen te laten ervaren en voelen van het aangaan van uitdagingen door uit hun comfortzone te gaan. 

Over Jetty van der Gugten | Rijnsburg

Mijn naam is Jetty van der Gugten. Ik ben Paramedisch natuurgeneeskundig Therapeut. Ik woon en mijn praktijk is in Rijnsburg  

De interesse in de hulpverlening is jaren geleden begonnen toen ik zelf bij een coach liep. Bewondering kreeg ik voor de manier waarop deze coach mij begeleide om mijn eigen kracht te zien te vinden en te voelen. Inzichten krijgen in mijn gedrag en het ontdekken van de rode draad in mijn leven: Waar komt het uit voort? /wat zijn mijn (beperkende) overtuigingen, waarden en normen en me bewust te worden van mijn gedachten.

Toen kwamen bij mij de vragen:

Wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar gaat mijn hart van stromen?

Voor mij als coach is het om vanuit mijn hart zonder oordeel of veroordeling een uitdaging om mensen te laten ervaren en voelen van het aangaan van uitdagingen door uit hun comfortzone te gaan.

Naast het coachen masseer ik mensen, zowel energetisch als op therapeutische basis.


Foto 1 Jetty van der Gugten Klik om te vergroten

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek