Jezelf mogen zijn. Specialist in genderdiversiteit. | Sassenheim

Eén tot  5% van de mannen en vrouwen worstelt met hun vrouwelijk danwel mannelijk deel. Omdat zij zichzelf niet durven laten zien, is het moeilijk relaties aan te gaan of überhaupt met jezelf om te gaan. Ik spreek uit eigen ervaring. Het geeft een enorme spanning wanneer je een deel van jezelf verborgen houdt. De essentie hierbij is, dat je door het niet compleet zijn, spanning ervaart en stressklachten krijgt. Die innerlijke worsteling is zwaar. Je voelt je niet heel als mens en tegelijkertijd voel je een enorme drempel om jezelf bloot te geven. 

Ik ga heel graag met jou jouw individuele zoektocht aan. Als de zoektocht voorbij is en er is acceptatie, dan komt er vanzelf wel een vorm, een uiting die jou past. Begeleiding in deze zoektocht levert je zelfacceptatie en rust op. We leggen het fundament voor jouw zelfvertrouwen.

Natuurlijk zijn er seksuologen en psychologen die zich gespecialiseerd hebben in het behandelen van deze doelgroep. Als Outdoor LifeCoach heb ik een andere rol (coach, begeleider, gids) en een unieke werkwijze.
In de coachingswereld is het begeleiden van deze mensen nieuw. Samen gaan we letterlijk en figuurlijk in beweging komen. De natuur is bij uitstek een plek die rust en ruimte geeft en waar je je innerlijke zelf kan laten zien. Outdoor lifecoachtechnieken zijn zeer geschikt om iemand weer in balans te krijgen en om remmingen te ontdekken en te doorvoelen. Remmingen als ‘ik mag zo niet zijn’. En dat is het ‘m juist: je mag wél  zijn!

Over William Slotboom | Sassenheim

Ik ben William Slotboom en heb na het volgen van een HBO-opleiding tot Outdoor Lifecoach mijn levenservaring (opvoeding, carrière, maatschappelijk en privé, visie) bijeengebracht in mijn coachpraktijk.

Ik ben een buitenmens en coach daarom graag buiten en maak gebruik van alles wat er daar op dat moment is.

Een belangrijk onderdeel van mijn leven is mijn zoektocht naar mijn genderidentiteit. Deze zoektocht is redelijk karakteristiek voor veel anderen. Deze levensles, genderindentiteit, is mijn specialisme als lifecoach. Ik neem in mijn coaching de betrokkene zelf mee en daarnaast de maatschappelijke positie en het privéleven (partner, kinderen en andere dierbaren) wanneer relevant. Met de Transgendercirkel werk ik drempelverlagend voor een ieder die wil delen als het gaat om genderindentiteit.

Hardlopen, vooral bewust hardlopen, en de meest effectieve houding en techniek toepassen is een grote passie van me. Dat is waarom ik als hardlooptrainer geniet als anderen zich ontwikkelen. Ik geef regelmatig diverse soorten loopclinics.

Ik ben vader van twee dochters die hun eigen pad volgen. Mijn carrière als afdelingshoofd bij de overheid heb ik ingewisseld voor een baan als lifecoach.

Op dit moment zet ik mij in als buddy/trainer bij RunningBlind, ik begeleid beginnende hardlopers via Start To Run. Daarnaast ben ik actief op diverse plekken waar genderdiversiteit aan de orde is. Denk daarbij aan spreker op symposia, gendercafé's of het leiden van gesprekken waar dit thema speelt.

Op het ATMA opleidingsinstituut ben ik inmiddels voor de tweede keer assistent-mentor bij de opleiding tot (outdoor)lifecoach.

Mijn rust vind ik tijdens wandelen, fotograferen, muziek en bij varen op de Kagerplassen bij zonsondergang.

En natuurlijk kent mijn leven nog veel meer dimensies, als je meer wilt weten, mag je me dat altijd vragen.

Agenda B-Lifecoaching

B-Lifecoaching
William Slotboom

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga