Lifecoach - Create a Life you Love | Hillegom

Lifecoaching - Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen & Zelfliefde

Als Lifecoach empower ik vrouwen om met zelfvertrouwen, plezier
en ontspanning een leven te creëren waar zij van houden. Ik help vrouwen
die zich nu nog klein houden. Die niet in zichzelf geloven. Maar weten dat ze
zoveel te geven hebben. Potentie hebben. Iets houd je tegen en dit wil je
doorbreken. Je wilt geloven in jezelf. Groeien. Je wilt met (zelf)vertrouwen 
in het leven staan. Plezier maken. Genieten. En jij wilt er NU iets aan doen.

En ja, ik vind het megabelangrijk dat je in jezelf gaat geloven. Zodat je gaat groeien.
Dat je gaat doen waar je gelukkig van wordt. Want je bent het zo waard!
Want hier en nu heb je éénmaal dit leven en die is buitengewoon bijzonder.
En hoe meer jij doet waar jij van houdt, hoe meer positieve energie jij uitstraalt
naar jouw omgeving, hoe mooier het leven - Create A Life You Love -

Over Lia Remmelzwaal | Hillegom

Mijn naam is Lia Remmelzwaal. Als Lifecoach empower ik sensitieve, perfectionistische vrouwen om met zelfvertrouwen, ontspanning en plezier hun gelukkigste leven te leven. Ik heb altijd al interesse gehad in ‘waarom doen mensen wat ze doen?’, in persoonlijke ontwikkeling en in de vraag over de zin van het leven.

Waarom ik doe wat ik doe? Een gevoel van onzekerheid is een rode draad geweest in m’n leven. Om maar niet te falen. Om maar geen fouten te maken. Van buiten leek ik zelfverzekerd, maar van binnen voelde ik me onrustig of kon ik dagen piekeren als ik met iets nieuws ging starten ‘ik kan het niet!’. Wist ik toen maar wat ik nu weet. Namelijk dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Het klinkt zo heel simpel, maar het is een proces. En die gun ik jou ook. Want het leven is zoveel meer ontspannen, fijner en gelukkiger! Het leven is namelijk te kort en te waardevol om zomaar aan je voorbij te laten gaan. Create A Life You Love!

Als Fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Liefde, geluk, betekenis. Daar word ik ontzettend blij van! Ps: ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde (ik fotografeer zó graag koppels) + ik ben een gevoelsmens (noem het hoogsensitief)

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek