Kindercoach, Hoogbegaafdheidsspecialist & hooggevoeligheid | Lisse

Bureau Geluk(t) is opgericht door Maud de Zwart om haar passie voor kinderen die iets extra's nodig hebben, vorm te kunnen geven! Door net even anders te kijken en denken, worden kinderen nèt even anders gezien en geholpen.

Kindercoaching (met als specialisatie hoogbegaafdheid & hooggevoeligheid)

Soms heeft een kind een extra zetje in de rug nodig en is de jeugdhulpverlening een te grote stap. Laagdrempelige oplossingsgerichte coaching is dan een fijn alternatief. Het zijn vaak kortdurende trajecten en het wordt uiteraard per kind afgestemd op de hulpvraag. 

Bij hoogbegaafdheid zie je vaak kenmerken van faalangst, perfectionisme, hooggevoeligheid, boosheid, onzekerheid, overprikkeld zijn en een minder positief zelfbeeld. Door coaching (bijv. met psycho-educatie bij vastgestelde hoogbegaafdheid), leert een kind zichzelf beter kennen en omgaan met bepaalde gevoelens en/of gedrag. Ook speelt de schoolomgeving een grote rol in het leven van een kind. Met mijn jarenlange ervaring op scholen, weet ik hoe dit goed begeleid kan worden. Door het aanpassen van de leeromgeving of de benadering van een kind, kan er al een groot verschil gemaakt worden. 

Leercoaching

Bureau Geluk(t) biedt ondersteuning bij het leren maar kan ook ondersteunen bij de zoektocht die je als ouder (met school) mogelijk al jaren ervaart. Een diagnostisch onderzoek om het leerniveau te bepalen, hiaten bijwerken of advies hoe de school om kan gaan met jouw kind? Beiden zijn mogelijk en bieden jouw kind weer uitzicht op onderwijs op niveau hetgeen er vaak voor zorgt dat jouw kind weer wat lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten. 

 

Over Maud de Zwart - Goedemans | Lisse

Mijn naam is Maud de Zwart. Ik woon in Lisse met mijn man en 4 kinderen. We hebben voorheen in Haarlem gewoond en in die regio heb ik ca. 20 jaar met kinderen van 4-12 jaar gewerkt als (plusklas)leerkracht, intern begeleider, remedial teacher en de laatste tijd als trainer, kindercoach en leercoach.

Reeds 20 jaar geleden kwam ik al in aanraking met meer- en hoogbegaafde kinderen op de school waar ik toen werkte. Ik vind de uitdagingen die hier omheen hangen razend interessant; Hooggevoeligheid, mindset, faalangst, perfectionisme, anders leren etc. en daar ontwikkelde mijn passie zich verder. "Kinderen en ouders verder helpen, daar waar het even niet meer lukt zodat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat het wél gaat lukken." Inmiddels verschuiven mijn werkzaamheden zich naar flink naar de Bollenstreek. Naast Bureau Geluk(t) werk ik bij OOK Pedagogisch Expertisegroep. Ik geef hier trainingen gericht op groepsdynamieken, faalangst / weerbaarheid en hoogbegaafdheid.

Geven & creëren zijn de twee steekwoorden die in de breedste zin van hun betekenis op mij van toepassing zijn en als een rode draad door mijn leven lopen. Het geven en creëren van kansen, acceptatie, respect, begrip, werkvormen, hoop, een positief zelfbeeld, tools etc. maar ook het creëren van een gaaf schilderij of een gezellige sfeer vind ik belangrijk.

Ik heb als doel om met Bureau Geluk(t) zoveel mogelijk kinderen en ouders te begeleiden naar datgene wat ze zoeken. De sleutel tot Geluk(t). Vrijblijvend contact opnemen mag altijd! Ik hoor / zie jullie graag.


Foto 1 Maud de Zwart - Goedemans Foto 3 Maud de Zwart - Goedemans Klik om te vergroten

Bureau Geluk(t)
Maud de Zwart - Goedemans


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek