To Grow Coaching, coaching voor hooggevoelige kinderen, kinderen met faalangst, weerbaarheidstrainer | Lisse

To Grow Coaching opgericht door Rebecca van Noort-Foyle vanuit het hart en de liefde voor kinderen.

"Groeien is springen in het onbekende, telkens weer"

  • Kinder en jeugdcoaching
  • Oudercoaching
  • Rots en Water trainer
  • HSP begeleiding (hooggevoeligheid) voor ouder en kind

Wat is kindercoaching? 
Kindercoaching is een onafhankelijke, kortdurende en laagdrempelige vorm van hulpverlening. Als de stap naar de reguliere hulpverlening te groot is en je wilt niet dat er meteen een stempel op uw kind wordt geplakt dan kan kindercoaching uitkomst bieden.

Wanneer kan To Grow Coaching hulp bieden bij uw kind? Ik ben gespecialiseerd coach in:

  • hooggevoeligheid coach
  • faalangst coach
  • weerbaarheids coach
  • analyseren van kindertekeningen
  • teken je gesprek coach

Wat is oudercoaching?
Als ouder wil je graag dat het goed met je kind gaat. Je doet er alles aan zodat je kind gelukkig door het leven kan. Daarom kan het frustrerend zijn en een machteloos gevoel geven als je je eigen kind niet kan helpen. Dan kan oudercoaching hierbij een oplossing bieden.

Wanneer oudercoaching?
Onze kinderen zijn vaak onze spiegels voor onszelf doordat ze laten zien waar we zelf nog aan kunne n werken.Je kind kan dat laten zien door bijvoorbeeld, boosheid, frustratie, en het niet kunnen aangeven van grenzen.
Op mijn site is meer informatie te lezen over de onderwerpen, mijn werkwijze en mijzelf.
 

Heeft u interesse en/of vragen dan kunt u mij altijd bellen of mailen.Lieve groet,
Rebecca

Over Rebecca van Noort-Foyle | Lisse

Mijn naam is Rebecca van Noort-Foyle. Geboren in Lisse, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Na veel reizen en een aantal jaar woonachtig te zijn geweest in Australië, ben ik weer thuis gekomen in Lisse. Samen met mijn Australische man, heb ik een praktijk opgezet in podotherapie. Toen de praktijk eenmaal goed liep en mijn jongste naar de basisschool ging, ontstond er ruimte voor mijn wens om kinderen, jongeren en ouders te helpen en begeleiden.

Als (hoog)gevoelig kind stond ik open voor sferen en energieën van anderen en de omgeving. Men vond mij vaak te betrokken of te gevoelig. Gevoelens die voor mij duidelijk waren maar door anderen niet werden begrepen. Met als gevolg dat ik mezelf kwijtraakte en mijn grenzen moeilijk kon aangeven. Door te lezen en te voelen ben ik mijn zintuigen gaan ontwikkelen.
Hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. Met deze ervaring en de reis naar mezelf ben ik gaan doen waar mijn hart sneller is van gaan kloppen. Een kind helpen dat vastloopt en net dat duwtje te geven wat hij/zij nodig heeft om weer verder te kunnen groeien (To Grow).

Dit is de reden geweest waarom ik een kindercoachopleiding ben gaan volgen bij het Atma instituut voor life coaching in Amersfoort. Door de jaren heen heb ik mijn gevoeligheid weten om te buigen van opgave naar gave. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en intuïtie, dat is mijn kracht.

Graag ontmoet ik u bij To Grow Coching
Lieve groet, Rebecca


Foto 1 Rebecca van Noort-Foyle Foto 2 Rebecca van Noort-Foyle Klik om te vergroten

To Grow Coaching
Rebecca van Noort-Foyle


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek